Η Μελίνα Ασλανίδου με jacket στο χρώμα της Άνοιξης - Ακόμα να το πάρεις;

Μιλάμε για ΤΟ trend!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου με jacket στο χρώμα της Άνοιξης - Ακόμα να το πάρεις;

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε με jacket στο χρώμα της Άνοιξης και έκανε χαμό! Εσύ ακόμα να το πάρεις; Πάντως μπορείς να το βρεις σε πολλά μαγαζιά και με ποικίλες τιμές. Αν θέλεις να λέγεσαι fashionista, πρέπει οπωσδήποτε να το έχεις στη ντουλάπα σου.

Η τραγουδίστρια, έβαλε για μια ακόμα φορά την τάση της σεζόν και έκανε την διαφορά! Φόρεσε jacket σε καφέ ταμπά και το συγκεκριμένο χρώμα έχει ήδη κάνει πάταγο στις πασαρέλες του εξωτερικού. Η ίδια, πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις, την υιοθέτησε σε χρόνο dt.

Αν έχεις ήδη ένα τέτοιο και εσύ, ήρθε ο καιρός να το βγάλεις από τη ντουλάπα σου και να αντικαταστήσεις το κλασικό σου μαύρο με ένα σε ταμπά. Η Μελίνα Ασλανίδου το πρότεινε και εμείς φυσικά, ακολουθούμε! Μάλιστα, σε περίπτωση που αγαπάς το στιλ της, δες εδώ και το μικροσκοπικό τσαντάκι της, κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ!

Βάλε το ταμπά σαν την Μελίνα Ασλανίδου - Όχι μόνο σε jacket, είναι trend την Άνοιξη

Το ταμπά έρχεται σε διαφορετικές αποχρώσεις και υφάσματα, δίνοντας σου αμέτρητες επιλογές για το καθημερινό σου ντύσιμο. Είναι διαχρονικό και κλασικό χρώμα και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς τρόπους καθώς θεωρείται σχετικά βασικό στην παλέτα της μόδας.

Μπορείς να το φορέσεις σε μπλούζες, παντελόνια, φούστες αλλά και παλτό, με τα τελευταία να έχουν την τιμητική τους φέτος. Αν θέλεις να λέγεσαι γνήσια fashionista δεν παίζει να μην το έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου! Copy the look και δεν θα χάσεις.