Το πιο πολύχρωμο τσαντάκι μπανάνα βρίσκεται στα Pull&Bear και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Ότι πιο βολικό και στιλάτο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο πολύχρωμο τσαντάκι μπανάνα βρίσκεται στα Pull&Bear και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Τα τσαντάκια... μπανάνα ήταν για να μείνουν και η μόδα τα θέλεις και φέτος να κυκλοφορούν παντού. Ωστόσο, μιας και έρχεται καλοκαίρι επέλεξε ένα πολύχρωμο και όχι μαύρο. Στα Pull&Bear θα βρεις ένα πολύ εντυπωσιακό το οποίο κοστίζει κάτω από 20 €.

Τα συγκεκριμένα τσαντάκια είναι αυτά που φορούσαν και οι γονείς μας σε νεώτερη ηλικία και συνήθως οι πατεράδες μας όταν έβγαιναν για δουλειές. Οι σερβιτόροι, οι υπάλληλοι στα βενζινάδικα, αλλά και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, πλέον το φοράνε και οι γυναίκες στην καθημερινότητα τους και όχι μόνο.

Τα τσαντάκια μπανάνα ή μέση, ανάλογα πως το λες εσύ, έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας. Μπορούν να φορεθούν με όποιο τρόπο θελήσεις, αλλά και όλες τις ώρες της ημέρες, ανάλογα με το ύφασμα που έχει.

Τσαντάκι μέσης trekking - 17.99 €

Τσάντα μέσης με διάφορα χρώματα, λεπτομέρειες trekking και δύο μικρές εξωτερικές τσέπες.

Pull&Bear τσαντάκι μπανάνα

Ωστόσο, αν ετοιμάζεσαι σιγά - σιγά για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις, μιας και όπως ανακοίνωσαν τα μέτρα θα αρχίσουν να φεύγουν, σου βρήκαμε την νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι! Έχει κρόσσια και σίγουρα θα σε κάνει βασίλισσα της παραλίας.

Έχει τσαντάκια μπανάνα σαν αυτό των Pull&Bear και δεν ξέρεις πως να το φορέσεις; Δες εδώ τους τρόπους

  • Επέλεξε ένα faux δερμάτινο belt bag, για μία διακριτική δόση λάμψης, σε ένα χρώμα βασικό, που να ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια στη ντουλάπα σου.
  • Αν επιθυμείς και ένα πιο street style look, δοκίμασε κάποιο μικρό σχέδιο ή τρουκς ή μία αλυσίδα παραπάνω. Έτσι, θα πετύχεις ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ.
  • Παίξε με το χρώμα. Διάλεξε ένα τσαντάκι μέσης με εντυπωσιακό χρώμα ή animal print. Επέλεξε ένα χρώμα που δεν θα το περιμένει κανείς, ή ακόμα και πολλά χρώματα.
  • Φόρεσε, ένα monochromatic σύνολο για να είναι το τσαντάκι ο πρωταγωνιστής, ή κάνε colorblocking. Δηλαδή, συνδύασε ένα χρωματιστό κομμάτι της ντουλάπας σου με ένα belt bag, του οποίου το χρώμα θα είναι το αντίθετο από το χρώμα του πρώτου κομματιού στον χρωματικό κύκλο.
TAGS