Chunky μπότες με φούστα: 5 συνδυασμοί για τον χειμώνα

Με έμπνευση από το street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Τα μποτάκια τύπου track δίνουν μια απρόσμενη (αν όχι τολμηρή) πινελιά στο κομψό στυλ, γιατί δεν φοριούνται πλέον μόνο με τζιν ή casual ρούχα. Συνδυάζονται φυσικά με κομψά φορέματα και φούστες, για να δημιουργήσουν εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους.

Αυτήν τη σεζόν, οι πασαρέλες και το street style απορρίπτουν τους παραδοσιακούς συνδυασμούς με τις "χοντρές σόλες" και προτιμούν looks που κάθε άλλο παρά βαρετά είναι. Επομένως, δεν θα είναι περίεργο να δούμε τα μοντέρνα μποτάκια (δες ποιες μαύρες μπότες πάνε με όλα σου τα ρούχα) , με ογκώδες σχήμα και επαναστατικό πνεύμα, να αντικαθιστούν τις elegant γόβες, τα κομψά loafers και τις ψηλές μπότες σε απροσδόκητους αλλά αποτελεσματικούς συνδυασμούς με μακριές αλλά και μίνι φούστες και κομψά φορέματα.

5 συνδυασμοί για να φορέσεις τις φούστες σου με μποτάκια

Μίνι κρουαζέ

Είναι από τους πιο μοδάτους συνδυασμούς, αφού μια μίνι φούστα με ένα oversized πουκάμισο απόμέσα κάνει αυτόματα δήλωση μόδας. Τα μποτάκια απλώς θα τονίσουν τον casual-feminine χαρακτήρα του look.

Μάξι φαρδιά

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις μια μάξι αέρινη φούστα ή το ρομαντικό σου μακρύ φόρεμα με τα αρβυλάκια σου, αφού έτσι θα βοηθήσεις το σύνολο να ξεφύγει από τον... γλυκανάλατο χαρακτήρα του, δημιουργώντας μια μοδάτη και σύγχρονη εικόνα.

Μίνι πλισέ

Οι πλισέ φούστες θυμίζουν τα σχολικά μας χρόνια και είναι ένα από τα βασικά κομμάτια για να δημιουργήσεις preppy looks. Για να χαρίσεις δυναμισμό στην καθωσπρέπει εμφάνιση προτίμησε chunky boots αντί για τα αγαπημένα σου loafers.

Μάξι στενή

Σίγουρα σκέφτεσαι πως μια μάξι στενή φούστα ταιριάζει καλύτερα με ψηλοτάκουνα. Ναι, όταν είναι να κάνεις μια βραδινή έξοδο. Μην την κρύψεις λοιπόν μετά στην ντουλάπα αλλά φόρεσέ την με αρβυλάκια το πρωί, για μια απόλυτα στοχευμένη εμφάνιση.

Twin set

Είναι από τα αγαπημένα σύνολα του χειμώνα, αφού ένα σετάκι σε βγάζει από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών. Με τις chunky boots θα του χαρίσεις έναν πιο rock χαρακτήρα, αφήνοντας το look σου να κάνει fashion statement με τις κάλτσες μέχρι το γόνατο, που είναι σούπερ trend.