Δεν ξέρεις πόσο θα μεταποιήσεις το ρούχο σου; Κάντο σωστά! Το ιδανικό μήκος για τις φούστες και τα φορέματα!

Δεν ξέρεις πόσο θα μεταποιήσεις το ρούχο σου; Κάντο σωστά! Το ιδανικό μήκος για τις φούστες και τα φορέματα!

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα να κάνουμε επιδιόρθωση στο καινούργιο μας φόρεμα.

Αφού λοιπόν, καταλήξαμε στην επιλογή του ρούχου που θα φορέσουμε σε ένα επίσημο κάλεσμα - έχουμε δείξει φωτογραφίες στο φίλο μας, την κολλητή μας και όλο το σόι γενικότερα- μετά έχουμε αμφιβολίες για το μήκος του φορέματος. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Φουλ του χρώματος: Κάνε τα απόλυτα total looks για την φετινή Άνοιξη!

Τα pencil φορέματα τα λάνσαρε πρώτη η Victoria Beckam που είναι με τα βίας 160cm. Γιατί αναφέρομαι σε αυτό; Γιατί όλες θεωρούμε ότι ένα φόρεμα κάτω από το γόνατο και κυρίως αν δεν είμαστε το πρώτο μπόι, κονταίνει. Μεγάλο λάθος!

Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Εκτός αυτού, αν ένα pencil φόρεμα το μεταποιήσουμε πάνω από το γόνατο θα τονίζει τα ψωμάκια μας. Κορίτσια, αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, καλύτερα να επιλέξετε μια εκδοχή φορέματος πολύ πιο κοντού και σίγουρα όχι pencil!

Δείτε ακόμη: Do it right! Φόρεσε σωστά την δαντέλα και κάνε την απόλυτη ρομαντική εμφάνιση!

Μπορείτε να κάνετε το πείραμα μόνες σας! Σταθείτε μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη και σηκώστε μόνο τη μια πλευρά…Μόλις παρατηρήσατε ακριβώς αυτό που προανέφερα. Το σωστό μήκος είναι αυστηρά δύο δάχτυλα κάτω από το γόνατο, καθώς όταν περπατάμε θα ανεβαίνει στο σωστό σημείο. Η τελειότητα!