Zara: Φρενίτιδα με αυτό το κοστούμι για γυναίκες από τη νέα συλλογή! Βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα!

Το ψηλόμεσο παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Zara: Φρενίτιδα με αυτό το κοστούμι για γυναίκες από τη νέα συλλογή! Βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα!

Φρενίτιδα έχουν πάθει όλες με αυτό το κοστούμι για γυναίκες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara! Βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα!

Μαύρο, μπλε και πράσινο είναι η απόλυτη τάση για φέτος τον χειμώνα 2020 και αυτό το ψιλόμεσο παντελόνι από το σετάκι κολακεύει όλο κάθε σωματότυπο! Μπορείτε να το φορέσετε είτε πρωί είτε απόγευμα είτε ακόμα και βράδυ! Είναι μια εύκολη λύση αφού είναι ήδη σετ και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τι θα συνδυάσετε με τι, για τις ώρες που βιάζεστε ή προκύπτει κάτι που δεν ήταν στο πρόγραμμα!

Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ!

Δείτε το:

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι κατάλευκο! Το Χειμώνα θα θες να το φοράς καθημερινά!

Zara κοστούμι

Zara νέα συλλογή

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8372/228

Ψηλόμεσο παντελόνι. Μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια πιέτες μπροστά. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με φοδραρισμένη αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara μαύρο παντελόνι

Θα τα βρείτε εδώ

Zara: Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή θα βγάλεις όλο τον Χειμώνα! Είναι με πούπουλα...

Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα βγάλεις όλο σου τον Χειμώνα. Είναι με πούπουλα και όπως θα δεις πολύ ζεστό.

Τα πρώτα κρύα ήδη έχουν ξεκινήσει και τα μπουφάν έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω στο πιο ζεστό μπουφάν που θα το κρατήσεις και για του χρόνου. Είναι μαύρο με πούπουλα και πολύ ζεστό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Κοστίζει 79,95 ευρώ!

Zara μπουφάν

Μαύρο μπουφάν

Χειμώνας μπουφάν

Μπουφάν με πούπουλα