Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε κόκκινη φούστα με 900 ευρώ και «φωτιά» στον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Αξίζει τα λεφτά της...

Ζέτα... δεν μας τα είχες πει αυτά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε κόκκινη φούστα με 900 ευρώ και «φωτιά» στον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Αξίζει τα λεφτά της...

H Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε κόκκινη φούστα με 900 ευρώ και «φωτιά» στον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Αξίζει τα λεφτά της και αν την δείτε, θα καταλάβετε!

Η παρουσιάστρια του The Final Four στον ΑΝΤ1, έκανε κάθε εβδομάδα συγκλονιστικές εμφανίσεις στο show! Ανάμεσα σε πολλές, ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη με κόκκινη φούστα όλο λάμψεις!

Μπορεί να έχει 900 ευρώ, αλλά αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της αφού ήταν τόσο hot που έβαλε φωτιά» στον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Με δαντέλα, όλο λεπτομέρεια και στρας, μην μας πεις ότι δεν την... ποθείς κι εσύ!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβγαλε τα πόδια της έξω και έκανε τον Χατζηγιάννη να χάσει το μυαλό του!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβγαλε τα πόδια της έξω και έκανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χάσει το μυαλό του!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός κάθε Κυριακή κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στον ΑΝΤ1 και στο Final Four!

Έτσι κι αυτήν την εβδομάδα η ίδια επέλεξε ένα one-shoulder maxi φόρεμα Yannis Laskos με σκίσιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στο πόδι και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της δε θα μπορούσαν να μην κλέψουν την παράσταση και να μην τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Είμαστε σίγουροι πως μέχρι και ο σύντροφός της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα έπαθε κάτι μόλις αντίκρισε το θέαμα!

Δείτε το σκίσιμο:

Ζέτα Μακρυπούλια The Final Four

Δείτε ολόκληρη την καταπληκτική της εμφάνιση:

Ζέτα Μακρυπούλια: Γύρισε την πλάτη της και ο Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια"! Το κορμί της είναι.. θανατηφόρο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια γύρισε την πλάτη της και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια" στην θέα της. Το κορμί της παρουσιάστριας είναι θανατηφόρο.

Σε κάθε εμφάνιση της στο The final four προκαλεί αναστάτωση με τα σύνολα που επιλέγει να φορέσει. Έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε ένα από τα επεισόδια του μουσικού show η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μια ολόχρυση μπλούζα με ιδιαίτερο κόψιμο στο μπούστο και είχε όλη την πλάτη της εκτεθειμένη.

Το κορμί της είχε άψογες αναλογίες, όπως βέβαια έχουμε δει και σε άλλες φωτογραφίες της. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης