Έχει προκαλέσει πανικό στα Zara αυτό το oversized μπουφάν! Είναι κατάλληλο για βουνό και χιόνι!

Κορίτσια τρέξτε! Θα είστε στιλάτες και στο κρύο!

Έχει προκαλέσει πανικό στα Zara αυτό το oversized μπουφάν! Είναι κατάλληλο για βουνό και χιόνι!

Αυτό το oversized μπουφάν από τα καταστήματα Zara έχει προκαλέσει πανικό και είναι κατάλληλο για βουνό και χιόνι! Θα είσαι στιλάτη ακόμα και στο κρύο!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε το κατάλληλο fashion item για σένα που θες να είσαι εντυπωσιακή ακόμα και σε μια εξόρμηση σε κάποιον χειμερινό προορισμό! Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι πια σαν κρεμμύδι για να μην κρυώνεις!

Αυτό είναι το καπιτονέ μπουφάν που θα λατρέψεις γιατί είναι ζεστό κι έχει απίστευτο στιλ!

μπουφάν Zara

Zara νέα συλλογή

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ OVERSIZEDΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 4341/202

Φαρδύ μπουφάν water repellent με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Ελαστικό κορδόνι προσαρμογής στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: γέμισμα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

Θα το βρεις εδώ

Επίσης, για να το ταιριάξεις και να απογειώσεις την εμφάνισή σου βρήκαμε ένα υπέροχο τζιν καμπάνα! Κι αυτό από τα καταστήματα Zara!

Zara: Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή θα βγάλεις όλο τον Χειμώνα! Είναι με πούπουλα...

Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα βγάλεις όλο σου τον Χειμώνα. Είναι με πούπουλα και όπως θα δεις πολύ ζεστό.

Τα πρώτα κρύα ήδη έχουν ξεκινήσει και τα μπουφάν έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω στο πιο ζεστό μπουφάν που θα το κρατήσεις και για του χρόνου. Είναι μαύρο με πούπουλα και πολύ ζεστό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Κοστίζει 79,95 ευρώ!

Zara μπουφάν

Μαύρο μπουφάν

Χειμώνας μπουφάν

Μπουφάν με πούπουλα