"Βούλιαξαν" τα Zara! Από 109 ευρώ έριξαν αυτό το παλτό στα 80! Προσφορά "φωτιά"!

Τρέξτε να το προλάβετε, θα το λατρέψετε!

Προσφορά "φωτιά" έβαλαν τα καταστήματα Zara και "βούλιαξαν" από κόσμο! Από 109 ευρώ έριξαν αυτό το παλτό στα 80 και... το έχουν αγοράσει όλες!

Η κακοκαιρία δεν λέει να σταματήσει γι αυτό και η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε και προτείνει στις αναγνώστριες μας το πανωφόρι που έχει τρελάνει τους πάντες!

Είναι μαύρο, "έπεσε" 30 ευρώ κάτω και το προλαβαίνεις δεν το προλαβαίνεις! Θα βγάλεις σίγουρα όλο τον χειμώνα!

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΓΙΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 109,00 EUR τώρα μόνο 79,99 EUR-25%
ΜΑΥΡΟ - 2089/744

Παλτό από ύφασμα με μείγμα μαλλιού, γιακά με φαρδιά πέτα και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Απλικέ αφαιρούμενη ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

Zara παλτό

Zara προσφορές

Θα το βρείτε εδώ

Και επειδή η ομάδα του Youweekly.gr φροντίζει για εσάς σας βρήκαμε και το πιο απίστευτα μοδάτο τσαντάκι για να το συνδυάσετε με το συγκεκριμένο παλτό και να απογειώσετε την εμφάνισή σας!

ZARA: Αυτό το λευκό παλτό θα σε κάνει βασίλισσα του χειμώνα! Προκαλεί "φρενίτιδα" και τα "σπάει"!

Αυτό το λευκό παλτό από τα ZARA θα σε κάνει βασίλισσα του χειμώνα! Είναι μοντέρνο, σικάτο και προκαλεί "φρενίτιδα"! Όλες όσες το έχουν δοκιμάσει λένε πως τα "σπάει"!

Θες και εσύ να βρεις το πιο τέλειο παλτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις φίλες σου και θα "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα πάνω σου; Τότε αυτό είναι το ιδανικό για σένα!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς το συγκεκριμένο δεν είναι το απλό τυπικό παλτό. Έχει σταυρωτό κούμπωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Επίσης είναι αρκετά πρωτότυπο και ζεστό και όπου και να το φορέσεις, ειδικά με την παγωνιά θα σε κοιτάνε όλοι σαν να είσαι βασίλισσα του πάγου.

ZARA παλτό ZARA άσπρο παλτό

Κάντο δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης, το απόλυτο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις!