Τατιάνα Στεφανίδου: Το λευκό της τοπ, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση...

Σαν Γαλλίδα η Τάτι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το λευκό της τοπ, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση...

Το λευκό τοπ της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση και πάτησε κάτω τις Γαλλίδες!

Η παρουσιάστρια πήγε στο Παρίσι και έκανε απίστευτες εμφανίσεις! Μπορεί να ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη, όπως σου γράψαμε αλλά και σήμερα πέσαμε σε μια ακόμα που πήρε το 10άρι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τοπ σε λευκό με φουσκωτά μανίκια για ένα πρωινό look. Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά ήταν το κόκκινο κραγιόν της που ανέδειξε το πρόσωπό της! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με σατέν τοπ και ο Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Βγήκε με σατέν τοπ η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Μάθετε εδώ που βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το λαμπερό ζευγάρι και σας τους παρουσιάζει στη βραδινή τους εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ τοπ, ενώ το σύνολό της συμπλήρωνε η μπεζ καπιτονέ τσάντα της!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σικάτος κι αυτός όπως πάντα έκανε εμφάνιση με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

στεφανίδου, ευαγγελάτος έξοδος

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα λευκά μποτάκια της θα θες να τα... περπατήσεις και εσύ! Τα φόρεσε με γκρι ζακέτα με γούνα!

Τα λευκά μποτάκια της Τατιάνας Στεφανίδου θα θες να τα... περπατήσεις και εσύ μόλις τα δεις. Τα φόρεσε με γκρι ζακέτα με γούνα στο λαιμό.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον χώρο της τηλεόρασης και οι φωτογραφίες της, αλλά και οι εμφανίσεις της στην εκπομπή το αποδεικνύουν.

Πριν λίγες ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε το ταξίδι της στο Παρίσι και οι φωτογραφίες της από διάφορα σημεία της πόλης είναι μαγευτικές και άκρως στιλάτες.

Έχοντας γυρίσει εδώ και αρκετές ημέρες, χθες έκανε ένα throwback δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το ταξίδι της. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην μας εντυπωσιάσουν τα μποτάκια της, τα οποία συνδύασε με τζιν παντελόνι και μια απίστευτη ζακέτα με γούνα.

Τατιάνα Στεφανίδου μποτάκια ζακέτα Παρίσι εμφάνιση