Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φούστα που εγκρίνει μέχρι και ο Σουλτάτος! Κάνει 157,25 ευρώ, είναι μακριά και εντυπωσιακή!

Θα την αγαπήσεις και εσύ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φούστα που εγκρίνει μέχρι και ο Σουλτάτος! Κάνει 157,25 ευρώ, είναι μακριά και εντυπωσιακή!

Φούστα που εγκρίνει μέχρι και ο Λευτέρης Σουλτάτος φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη. Είναι μακριά, εντυπωσιακή και κοστίζει 157,25 ευρώ.

Η ηθοποιός είναι κολλητή φίλη της Αθηνά Οικονομάκου και δεν γινόταν να μην φοράει δημιουργίες της, τις οποίες σχεδιάζει και με την Μαίρη Συνατσάκη.

Όταν βρέθηκε στο Studio pro, η Βάσω Λασκαράκη, επέλεξε να φορέσει μια maxi αέρινη φούστα από την συλλογή Project Soma, την οποία συνδύασε με μπλούζα από την ίδια εταιρία.

Η φούστα της από 185 ευρώ που ήταν η αρχική της τιμή κοστίζει 157,25 ευρώ και έχει την ονομασία GEMMA.

Βάσω Λασκαράκη φούστα

Η Βάσω Λασκαράκη επιλέγει ρούχα που την κολακεύουν και σίγουρα έδειχνε άψογο πάνω της, το μπλε τζιν που φόρεσε στην Βιέννη.

Βάσω Λασκαράκη: Έδωσε μόνο 20 ευρώ για αυτή τη μπλούζα και προκάλεσε φρενίτιδα! Είναι πασίγνωστης εταιρίας...

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μόνο 20 ευρώ για αυτή τη μπλούζα και προκάλεσε φρενίτιδα! Είναι πασίγνωστης εταιρίας και η τιμή της έχει πέσει κατά πολύ...

Η ηθοποιός, αγαπά πολύ το casual look και κάθε της εμφάνιση κάνει fashion statement. Παρόλο που ουσιαστικά δεν φοράει κραυγαλέα κομμάτια, οι συνδυασμοί που κάνει είναι πάντα πετυχημένοι.

Εμείς, εντοπίσαμε την μπλούζα που πήρε μόνο με 20 ευρώ αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Είναι από την εταιρία Levi's και αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε έκπτωση. Επενδύστε σε τέτοια κομμάτια και δεν θα χάσετε.... Ιδού λοιπόν η σχετική της εμφάνιση:

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος την έχει στα ώπα - ώπα! Μπήκε στην κουζίνα και έκανε τα "μαγικά" του!

Βάσω Λασκαράκη: Η φούστα της από δέρμα κοντεύει να εξαντληθεί! Βρείτε την με έκπτωση...

Η φούστα που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη από δέρμα, κοντεύει να εξαντληθεί και βρείτε την με έκπτωση σε τιμή πραγματικό σοκ!

Η όμορφη Βάσω Λασκαράκη, έκανε μια εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη και κέρδισε τις εντυπώσεις! Η ηθοποιός, έβαλε πουκάμισο όλο λουλούδια και μας τρέλανε κανονικά.

Βάσω Λασκαράκη: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Το όλο λουκ της, συμπλήρωσε με κροκό γόβες σε λουστρίνι και μαύρη απόχρωση και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Επειδή κολλήσαμε με την φούστα της, ψάξαμε και την βρήκαμε για εσάς και μόνο. Μπορεί μάλιστα να έχει εξαντληθεί σε δερμάτινη υφή αλλά στο ίδιο κόψιμο, από βαμβακερό ύφασμα, τα Olympic Stores την έχουν σε έκπτωση!

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Βάσω Λασκαράκη: Η φούστα της από δέρμα κοντεύει να εξαντληθεί! Βρείτε την με έκπτωση...