Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε διαφάνεια και προκάλεσε φρενίτιδα! Ήταν γεμάτη σχέδια που έκαναν την... ανατροπή!

Θα την αγαπήσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε διαφάνεια και προκάλεσε φρενίτιδα! Ήταν γεμάτη σχέδια που έκαναν την... ανατροπή!

Διαφάνεια φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και προκάλεσε φρενίτιδα. Ήταν γεμάτη σχέδια που έκαναν την... ανατροπή στο κλασσικό στιλ.

Η ηθοποιός λατρεύει την μόδα και κυρίως στα ρούχα και τα κοσμήματα, καθώς μην ξεχνάμε πως έχει δυο εταιρείες που βλέπουν μεγάλη επιτυχία στον χώρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές εμφανίσεις της με τις διαδικτυακές της φίλες και έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια.

Σε μια ανάρτηση της, είδαμε να φοράει μια απίστευτη top διαφάνεια, η οποία προκάλεσε φρενίτιδα, αφού «εξαφάνισε» τα κλασσικά κομμάτια με τα σχέδια που είχε πάνω της.

Αθηνά Οικονομάκου ρούχα

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε διάφανη μπλούζα και μοίρασε εγκεφαλικά! Τους "μάγεψε" όλους!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της! Φόρεσε μία διάφανη μπλούζα και όπως ήταν επόμενο, μοίρασε εγκεφαλικά σε όλους όσους την είδανε! Τους "μάγεψε" με την εμφάνισή της η ηθοποιός!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία κούκλα και έτσι μπορεί να υποστηρίξει ό, τι και να φορέσει! Στο τελευταίο της post στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε και πάλι τον τρόπο να τους "τρελάνει" όλους με το look της.

Σας βρήκαμε επίσης την υπέροχη καρό φούστα της που ζηλεύουν όλες!

Έβαλε μία διάφανη εμπριμέ μπλούζα ενώ τη συνδύασε με παντελόνι στις ίδιες αποχρώσεις και δημιούργησε το πιο αρμονικό σύνολο!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Δείτε την εμφάνισή της και θα καταλάβετε!

Αθηνά Οικονομάκου: «Τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος!

Η Αθηνά Οικονομάκου «τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος και σίγουρα μόλις την δεις και εσύ, θα πεις το ίδιο!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, όπως σας έχουμε γράψει, βρίσκονται στο εξωτερικό και απολαμβάνουν λίγες ημέρες ξεκούρασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, αποδεικνύει ότι έχει στιλ ακόμα και στα χιόνια και τα κρύα, αφού η μπεζ γούνα της είναι έρωτας...

Η ίδια, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και εμείς μείναμε να την κοιτάμε! Αν πας κάπου σήμερα, παρά το κρύο, copy the look και δεν θα χάσεις!

Ιδού: