Τατιάνα Στεφανίδου: Τα φόρεσε όλα σε λευκό αλλά την διαφορά έκαναν οι μπότες της! Ήταν σε σχέδιο φιδιού!

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα φόρεσε όλα σε λευκό αλλά την διαφορά έκαναν οι μπότες της! Ήταν σε σχέδιο φιδιού!

Όλα σε λευκό χρώμα φόρεσε τα ρούχα της η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά οι μπότες της έκαναν την διαφορά, αφού ήταν σε σχέδιο φιδιού.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ βλέπουμε πως καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντός αλλά και εκτός παλτό της εκπομπής της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες σχεδόν όλα τα looks της και τα likes αλλά και τα σχόλια «πέφτουν» βροχή,

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να φοράει ένα total white σύνολο το οποίο συνδύασε με snake print ψηλές μπότες. Το συγκεκριμένο στιλ είναι από τις hot τάσεις της σεζόν και δεν γίνεται να τις... χάσεις ούτε και εσύ.

Αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση που έχει εντυπωσιάσει. Με μαύρη φούστα από δέρμα και μπότες σε καφέ προκάλεσε «ταραχές»!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε στα πόδια της κόκκινες μπότες και τους άφησε όλους "ξερούς"! Τα παπούτσια της τα θέλουν όλες!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε στα πόδια της τις πιο τέλειες κόκκινες βινύλ μπότες! Η εμφάνιση της αυτή τους άφησε όλους "ξερούς", όσο για τα παπούτσια της, τα θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά λεπτό να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει! Ειδικά στο ταξίδι της στο Παρίσι, έχει βάλει όλη της την τέχνη προκειμένου να πετύχει τα πιο στυλάτα looks!

Το τελευταίο ντύσιμο που δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ωστόσο ξεπέρασε όλα τα άλλα!

Σας βρήκαμε επίσης τα παπούτσια που δεν βγάζει από πάνω της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο κολάν το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρο σακάκι ενώ την παράσταση έκλεψαν οι κατακόκκινες μπότες της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το λευκό της τοπ, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση...

Το λευκό τοπ της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση και πάτησε κάτω τις Γαλλίδες!

Η παρουσιάστρια πήγε στο Παρίσι και έκανε απίστευτες εμφανίσεις! Μπορεί να ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη, όπως σου γράψαμε αλλά και σήμερα πέσαμε σε μια ακόμα που πήρε το 10άρι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τοπ σε λευκό με φουσκωτά μανίκια για ένα πρωινό look. Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά ήταν το κόκκινο κραγιόν της που ανέδειξε το πρόσωπό της! Δείτε την σχετική ανάρτηση: