Έλαμπε στον ΣΚΑΙ η Μελίνα Ασλανίδου - To look που «μάγεψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τις πάτησε όλες κάτω με αυτό που φόρεσε!

Έλαμπε στον ΣΚΑΙ η Μελίνα Ασλανίδου - To look που «μάγεψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στον ΣΚΑΙ και έλαμπε κανονικά με αυτό που φόρεσε! Έκανε το υπέρτατο look και μάγεψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με αυτό που φόρεσε. Δεν πάει το μυαλό σας...

Η τραγουδίστρια, έχει εξελιχθεί αρκετά στιλιστικά και οι εμφανίσεις της είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Μετά από εκείνη με το φόρεμά της που έκανε πάταγο στα social media, επέστρεψε με άλλο ένα φοβερό ντύσιμο.

Η Μελίνα Ασλανίδου, τράβηξε φωτογραφίες από τα backstage του Στην υγειά μας ρε παιδιά και «κολλήσαμε» με το σακάκι γεμάτο παγιέτες! Σίγουρα έχεις κι εσύ ένα κομμάτι παρόμοιο, από την περίοδο των γιορτών και μπορείς πολύ άνετα να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου, όπως έκανε και εκείνη. Με ρούχα σε «ήσυχους» τόνους δεν θα φαίνεται too much και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με το look που «μάγεψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ:

Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή του ΣΚΑΙ που πήγε η Μελίνα Ασλανίδου και μάγεψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Έσκασαν τα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία και πρόκειται να πάει σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. Έχουμε βίντεο με την αποκάλυψη και αναμένεται να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης. Μαζί της και ο Δημήτρης Μπάσης μεταξύ άλλων.

Η σπουδαία τραγουδίστρια, αναμένεται να βρεθεί στο Στην υγειά μας ρε παιδιά, αυτό το Σάββατο στις 21.00! Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπάσης, ο οποίος και δημοσίευσε στο Instagram το σχετικό τρέιλερ και έγραψε στην λεζάντα: «Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον @skaitv.gr, αφιέρωμα στην @eleni.vitali
Δε θα μπορούσα να λείπω...
Στην υγειά μας ρε παιδιά!!!»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, μιας και ο Σπύρος Παπαδόπουλος την καλεί αρκετά συχνά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε φορά οι εκπομπές με την Μελίνα σαρώνουν σε τηλεθέαση, αφού έχει πολλά και ενδιαφέροντα να πει, να θυμίσουμε και το κείμενό της που πρέπει να διαβάσουμε όλοι... αφορά τον χαρακτήρα!