Με αυτή τη φούστα από τα Bershka θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι

Βρίσκεται σε έκπτωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτή τη φούστα από τα Bershka θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι

Θα ερωτευτείς κι εσύ με αυτή τη φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka. Το σχέδιο της αλλά και το χρώμα της, είναι ιδανικό για να βγάλεις όλο το καλοκαίρι. Μόλις τη δεις θα μας θυμηθείς.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της, μια μίνι φούστα - σορτς την οποία μπορεί να φορέσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τη συνδυάσει με τα περισσότερα ρούχα της; Τα Bershka σου έχουν και πάλι τη λύση!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Είναι χωρίς αμφιβολία, η φούστα που θα φοράς συνέχεια.

Τσέκαρε και αυτό το δερμάτινο jacket που βρίσκεται σε έκπτωση στα Bershka!

Βέβαια μην νομίζεις ότι δεν μπορείς να την συνδυάσεις με τα ρούχα σου και το χειμώνα. Η φούστα αυτή πάει τέλεια με μπότες ή μποτάκια και ένα στιλάτο μπόμπερ από πάνω για να κάνεις μία edgy και μοντέρνα εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Θα τη βρεις στο online store του Bershka και μάλιστα σε έκπτωση, μιας και κοστίζει μόλις 10,79€!

Bershka φούστα

καρό φούστα

Αν δε θες να βάλεις φούστα, ρίξε μια ματιά στο jogger παντελόνι από τα Bershka

Τρέλανέ τους όλους με μία edgy επιλογή από τα καταστήματα Bershka! Αυτό το μωβ jogger παντελόνι θα γίνει το αγαπημένο σου ρούχο μιας και μόλις το δεις θα το ερωτευτείς ακαριαία!

Η άνοιξη έφτασε και όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας ανοιχτόχρωμα ρούχα που θα μας δώσουν άλλο αέρα στις βόλτες μας!

Τα Bershka έχουν και πάλι τη λύση, αφού προτείνουν το πιο στιλάτο jogger παντελόνι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες. Μόλις το είδαμε το αγαπήσαμε και δε θα μπορούσαμε να μην στο προτείνουμε. Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις γιατί το λέμε!

Κοστίζει 22,99 και θα το βρεις στο online store του Bershka.

Τσέκαρε και αυτό το cargo παντελόνι που σου βρήκαμε από τα Bershka!

παντελόνι bershkaμωβ παντελόνιπαντελόνι bershka

Bershka: Με αυτό το jogger παντελόνι θα μοιάζεις σε fashion blogger! Το instagram θα πάρει φωτιά από φωτογραφίες...

Έτσι και κάνεις δικό σου αυτό το jogger παντελόνι από τα καταστήματα Bershka το instagram σίγουρα θα πάρει φωτιά από τις φωτογραφίες που θα ανεβάσεις! Θα σε κάνει να μοιάζεις με fashion blogger!

Είναι ένα αρκετά μοναδικό και εκκεντρικό κομμάτι - θα έλεγε κανείς - από τη νέα συλλογή της συγκεκριμένης εταιρείας που όμως ακόμα δεν κυκλοφόρησε κι έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό!

Είναι μαύρο και βινύλ! Μπορείς να το φορέσεις τόσο με sneakers - και μάλιστα σου έχουμε βρει τα πιο ταιριαστά - όσο και με γόβες για... night edition!

Παντελόνι Bershka

Παντελόνι jogger από βινύλιο TIDAL x Bershka
ΑΝΑΦ. 5163/405/800

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M

Bershka νέα συλλογή

Κοστίζει 29.99 € και βγαίνει μόνο σε αυτή την απόχρωση!

TAGS