Νούμερο 1 στα trends αυτή η ψάθινη τσάντα των H&M

Πρέπει να την κάνεις δική σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends αυτή η ψάθινη τσάντα των H&M

Σας έχουμε βρει την τσάντα που θα αποτελέσει το νούμερα 1 στα trends του φετινού καλοκαιριού και γι΄ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να την έχετε στη συλλογή σας! Θα τη βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή στα καταστήματα H&M και στο online store.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε σε καραντίνα στα σπίτια μας, σε λίγο καιρό ωστόσο θα είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ στις παραλίες και θα απολαμβάνουμε τον ήλιο.

Με το καλοκαίρι λοιπόν να βρίσκεται προ των πυλών, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να βάλεις στη συλλογή σου και μερικά αέρινα αξεσουάρ, όπως αυτή η τσάντα που σου βρήκαμε,

Μιας και είπαμε για καλοκαιρινές τσάντες, τσέκαρε και τη νέα συλλογή από μαγιό που έφερε το H&M και είναι σκέτη "φωτιά"!

Είναι ψάθινη και με αλυσίδα, για να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου εξόδους με ένα αξεσουάρ που θα τολμήσουν μόνο λίγες!

τσάντα H&M

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο αφού κυκλοφορεί σε πολύ καλή τιμή στο online store του H&M!

Κάνε λοιπόν τη διαφορά και κάνε δική σου την υπέροχη ψάθινη τσάντα για φέτος το καλοκαίρι. Κοστίζει 24,99 και θα τη βρεις εδώ

Συνδύασε την ψάθινη τσάντα με το πιο στιλάτο μαύρο φόρεμα από τα H&M

Τίποτα δε φωνάζει περισσότερο στιλ από ένα σκέτο μίντι μαύρο φόρεμα, το οποίο μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Εμείς σου βρήκαμε ένα τέλειο κομμάτι από τα H&M, το οποίο μπορείς να συνδυάσει με την ψάθινη τσάντα.

Κοστίζει 14,99 και θα το βρεις και αυτό στο online store.

φόρεμα h&m

TAGS