Σε 3 καλοκαιρινά χρώματα βγαίνει στα Pull&Bear αυτή η εντυπωσιακή χιαστί τσάντα

Ότι πιο hot κυκλοφορεί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 3 καλοκαιρινά χρώματα βγαίνει στα Pull&Bear αυτή η εντυπωσιακή χιαστί τσάντα

Στα Pull&Bear θα βρεις μια τσάντα που βγαίνει σε 3 άκρως καλοκαιρινά χρώματα και είναι πολύ εντυπωσιακή. Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην προσωπική μας συλλογή, μια τσάντα σε μικρό μέγεθος, αφού είναι για όλες τις περιστάσεις ανεξαρτήτως ώρας.

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση σου και αν δεν έχεις την κατάλληλη τσάντα, τότε στον «καταστρέφει» όλο. Για αυτό, επέλεξε να αγοράσεις μια που να είναι σε ουδέτερο χρώμα αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να έχει πολλές.

Μπορεί το χειμώνα να κυκλοφορούν παντού οι μαύρες και οι nude, ωστόσο την καλοκαιρινή περίοδο παίρνουν την θέση τους τα ανοιχτά χρώματα. Όπως, το ροζ το κοραλί, ενώ αγαπημένο είναι και το λευκό χρώμα που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Μάλιστα, η παρακάτω που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα και ένα από αυτά είναι και το λευκό. Εσύ ποια πρόκειται να επιλέξεις, ανάμεσα σε αυτή, την πορτοκαλί και την πράσινη;

Πράσινη τσάντα χιαστί - 12.99 €

Τσάντα τύπου χιαστί σε πράσινο χρώμα με λεπτομέρεια με μεταλλιζέ λουρί και κλείσιμο με click. Βγαίνει ακόμη σε λευκή και πορτοκαλί.

Πράσινη τσάντα χιαστί Pull&Bear

Μάλιστα τα Pull&Bear έχουν και sneakers σε σούπερ τιμή που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου χωρίς να χαλάσεις καν πάνω από 50€. Μπορείς να τα δεις εδώ.

Στα Pull&Bear δες και τα 3 τσαντάκια που βρίσκονται σε έκπτωση

Μαύρη τσάντα χιαστί με τρουκ

Περιγραφή

Τσάντα χιαστί σε μαύρο χρώμα με μεταλλιζέ τρουκ και λεπτομέρεια με μπροστινή τσέπη. Ασορτί μακριά λουριά.

Μαύρη τσάντα χιαστί με τρουκ

Μαύρο τετράγωνο τσαντάκι μέσης

Περιγραφή

Γυναικεία τσάντα σε στυλ τσαντάκι μέσης σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρεια με δύο εξωτερικές τσέπες και κλείσιμο με ασημί φερμουάρ.

Μαύρο τετράγωνο τσαντάκι μέσης

Μίνι καφέ τσάντα χιαστί με φιόγκο

Περιγραφή

Καφέ τσάντα χιαστί σε μικρό μέγεθος με λεπτομέρεια φιόγκο και μακρύ λουρί.

Μίνι καφέ τσάντα χιαστί με φιόγκο

TAGS