Χαμός στα Pull&Bear με την τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί

Θα κάνεις την διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στα Pull&Bear με την τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί

Αν θέλεις μια διαφορετική τσάντα από όλες τις άλλες που έχει στην προσωπική σου συλλογή, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτή των Pull&Bear. Βρίσκεται στην νέα συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Είναι ώμου από φυσικό χαρτί και προκαλεί χαμό.

Άμα δεν θέλεις να είσαι σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που κυκλοφορούν στο δρόμο, τότε η συγκεκριμένη τσάντα θα σε βοηθήσει να κάνεις την διαφορά στα σίγουρα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις τους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Και αυτό γιατί δεν ταιριάζει με όλα τα ρούχα και όλες τις περιστάσεις. Είναι για τις πιο casual και χαλαρές εμφανίσεις στους. Για το νησί ειδικά είναι ότι πρέπει.

Αυτή είναι η τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί των Pull&Bear

Τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί - 17.99 €

Τσάντα ώμου χιαστί από φυσικό χαρτί με λεπτομέρεια από φουντίτσα και εσωτερική υφασμάτινη θήκη.

Pull&Bear τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί

Φροντίδα

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Ωστόσο, αυτό το slouchy παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear έχει κάνει κανονικό σάλο από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και γι΄αυτό αποτελεί ένα από τα best sellers. Βγαίνει σε 4 υπέροχα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Σε 3 καλοκαιρινά χρώματα βγαίνει στα Pull&Bear αυτή η εντυπωσιακή χιαστί τσάντα

Στα Pull&Bear θα βρεις μια τσάντα που βγαίνει σε 3 άκρως καλοκαιρινά χρώματα και είναι πολύ εντυπωσιακή. Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην προσωπική μας συλλογή, μια τσάντα σε μικρό μέγεθος, αφού είναι για όλες τις περιστάσεις ανεξαρτήτως ώρας.

Μπορεί το χειμώνα να κυκλοφορούν παντού οι μαύρες και οι nude, ωστόσο την καλοκαιρινή περίοδο παίρνουν την θέση τους τα ανοιχτά χρώματα. Όπως, το ροζ το κοραλί, ενώ αγαπημένο είναι και το λευκό χρώμα που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

Πράσινη τσάντα χιαστί - 12.99 €

Τσάντα τύπου χιαστί σε πράσινο χρώμα με λεπτομέρεια με μεταλλιζέ λουρί και κλείσιμο με click. Βγαίνει ακόμη σε λευκή και πορτοκαλί.

Πράσινη τσάντα χιαστί Pull&Bear

Μάλιστα τα Pull&Bear έχουν και sneakers σε σούπερ τιμή που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου χωρίς να χαλάσεις καν πάνω από 50€. Μπορείς να τα δεις εδώ.

TAGS