H&M: Έχει «μπλοκάρει» το διαδικτυακό τους κατάστημα - Το παντελόνι που έχει γίνει εμμονή

Πρόσθεσε το στην γκαρνταρόμπα σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H&M: Έχει «μπλοκάρει» το διαδικτυακό τους κατάστημα - Το παντελόνι που έχει γίνει εμμονή

Εμμονή έχει γίνει στις γυναίκες αυτό το τζιν παντελόνι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα αγαπημένα κομμάτια τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι αυτές που δημιουργούν απίστευτους συνδυασμούς. Μπορούν να φορεθούν με διάφορους και άπειρους τρόπους και πάντα εντυπωσιάζουν.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M, έχει «μπλοκάρει» από τις πωλήσεις. Έχει προκαλέσει εμμονή στις γυναίκες, αφού είναι ότι πιο stylish. Είναι σε χαλαρή ίσια γραμμή και το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Loose Straight High Jeans - 39,99 €

H&M τζιν παντελόνι διαδικτυακό κατάστημα

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό, μιας και μιλάμε για το πιο ρομαντικό και συγχρόνως αποκαλυπτικό εσώρουχο.

Αν θέλεις όμως να κάνει ένα το everyday look, φόρεσε το τζιν παντελόνι των H&M που έχει γίνει εμμονή, με αυτό το t-shirt με στάμπα

Ετοιμάζεσαι για τις βόλτες σου μετά την καραντίνα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Μην αγχώνεσαι, για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Σου βρήκαμε αυτό το μπλουζάκι με στάμπα των H&M που τα σπάει! Το θέλουν όλες για το καλοκαίρι.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 9,99 €! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

καλοκαιρινό μπλουζάκι στάμπα H&M

Θα την βρεις εδώ. Ωστόσο, πρόκειται να φας κόλλημα με αυτό το satin top από την νέα συλλογή των H&M. Μάλιστα, τα σπάει και σε πωλήσεις, αφού είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, μετά το τέλος της καραντίνας. Συνδυάζεται επίσης με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.

TAGS