Το πιο «καυτό» σορτσάκι θα βρεις στα Stradivarius - Θα «κάψεις» πολλές καρδιές

Τρέλανε τους όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο «καυτό» σορτσάκι θα βρεις στα Stradivarius - Θα «κάψεις» πολλές καρδιές

Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να τους «τρελάνεις» όλους με ένα σορτσάκι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Πρόκειται να «κάψεις» πολλές καρδιές, αφού είναι πολύ «καυτό». Σου βρήκα επίσης, και πως μπορείς να το συνδυάσεις.

Τώρα που ο καιρός έχει ζεστάνει και ήδη βλέπουμε πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών να φοράνε σορτσάκια ή βερμούδες, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και εσύ την θερινή σου γκαρνταρόμπα. Ξεκίνα, από σορτσάκια που είναι από τα κύρια κομμάτια.

Τα πιο άνετα είναι τα βαμβακερά, τα οποία μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί για έναν χαλαρό καφέ, το απόγευμα για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα, αλλά και το βράδυ ανάλογα με τους συνδυασμούς σου για ένα γρήγορο χαλαρό πολύ ποτό.

Στα Stradivarius λοιπόν θα βρεις το ιδανικό. Είναι πολύ «καυτό», αφού είναι κοντό, αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ άνετο στις κινήσεις. Μάλιστα, θα δείχνει τα πόδια σου πολύ εντυπωσιακά, αφού δεν είναι στενό.

Σορτς από σενίλ - 9,99 €

Stradivarius καυτό σορτσάκι

Ωστόσο, στα Stradivarius θα βρεις και την πιο viral τσάντα. Την κρατάνε όλες οι γυναίκες και ειδικά στο εξωτερικό. Ακόμη και διάσημες celebrities, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, την λατρεύουν. Μπορείς να την βρεις εδώ.

Συνδύασε το «καυτό» σορτσάκι με ένα από αυτά τα 3 μπλουζάκια με στάμπα από τα Stradivarius επουλάνε σαν τρελά

Ξεπουλάνε σαν τρελά 3 μπλουζάκια με στάμπα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Μάλιστα, η τιμή τους έχει πέσει από τα 10 €. Τρέξε να τα προλάβεις και δημιούργησε μαζί τους, τους πιο στιλάτους και μοντέρνους συνδυασμούς.

Μπλουζάκι με στάμπα - Μόνο με 9,09 € από 12,99 €

Stradivarius μπλούζα στάμπα κάτω από 10€

Μπλούζα με ζώδια και στρας - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

Μπλούζα στάμπα Stradivarius ξεπουλάει

Μπλούζα με ζώδια και στρας - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

1 μπλουζάκια με στάμπα Stradivarius

Σαν τρελά ωστόσο ξεπουλάνε και τα εκρού slingback μονασίκια που θα βρεις ωστόσο, στη νέα συλλογή των Stradivarius. Η τιμή του είναι απίστευτη και σίγουρα θα πάθεις εμμονή μαζί τους.