Θα σε αφήσει άφωνη το αθλητικό πέδιλο των Stradivarius

Τέτοιο δεν έχεις ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σε αφήσει άφωνη το αθλητικό πέδιλο των Stradivarius

Χαμό κάνουν σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius τα αθλητικά πέδιλα από τη νέα συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Πρόκειται να σε αφήσει άφωνη το στιλ και το κόψιμο του, αφού είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα πέδιλα που θα δείτε.

Χθες μετά από περίπου δυο μήνες άνοιξαν ξανά όλα τα καταστήματα και πλέον μπορεί ο κάθε ένας να κάνει τις αγορές του και από το μαγαζί. Ωστόσο, έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών, αλλά και των εργαζομένων τους.

Μάλιστα, το Stradivarius με το άνοιγμα των καταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα, εξέδωσε και μια ανακοίνωση που αφορά όλους μας και μπορείτε να την δείτε εδώ για να γνωρίζετε τι συμβαίνει.

Σε όλα τα καταστήματα επίσης, θα βρείτε και είναι γεγονός, όλη την νέα συλλογή τους που έχει μοναδικά κομμάτια. Όπως ένα ζευγάρι αθλητικά πέδιλα που είναι για ατελείωτο περπάτημα δίπλα από τη θάλασσα, φορώντας μόνο το μαγιό και ένα παρεό.

Πρόκειται λοιπόν για το αθλητικό πέδιλο πλατφόρμα που έχει στρας στα στα λουριά του. Βγαίνουν σε εκρού χρώμα και θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

Αυτά είναι τα αθλητικά πέδιλα των Stradivarius

Αθλητικά πέδιλα με πλατφόρμα και λεπτομέρεια στρας - 35,99 €

Stradivarius αθλητικό πέδιλο

Συνδύασε το με αυτό το «καυτό» σορτσάκι και δημιούργησε ένα απίστευτο αθλητικό καλοκαιρινό look

Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να τους «τρελάνεις» όλους με ένα σορτσάκι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Πρόκειται να «κάψεις» πολλές καρδιές, αφού είναι πολύ «καυτό». Σου βρήκα επίσης, και πως μπορείς να το συνδυάσεις.

Είναι πολύ «καυτό», αφού είναι κοντό, αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ άνετο στις κινήσεις. Μάλιστα, θα δείχνει τα πόδια σου πολύ εντυπωσιακά, αφού δεν είναι στενό.

Σορτς από σενίλ - 9,99 €

Stradivarius καυτό σορτσάκι

Ωστόσο, στα Stradivarius θα βρεις και την πιο viral τσάντα. Την κρατάνε όλες οι γυναίκες και ειδικά στο εξωτερικό. Ακόμη και διάσημες celebrities, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, την λατρεύουν. Μπορείς να την βρεις εδώ.