«Έσκασε» ανακοίνωση από τα Stradivarius - Σας αφορά όλους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση από τα Stradivarius - Σας αφορά όλους

Μια ανακοίνωση «έσκασε» μέσα από διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius για όλα τα μαγαζιά που άνοιξαν από σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Σας αφορά όλους, γιατί πρόκειται για τις εξελίξεις γύρω από τον ιό κορωνοϊό και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να πάρουμε όλοι μας.

Συγκεκριμένα, στα Stradivarius ανακοίνωσαν όλες τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν λάβει με σκοπό να μην σημειωθεί δεύτερο κύμα ιού στη χώρα μας.

Συνολικά, σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου επαναλειτουργούν 66.010 επιχειρήσεις, δηλαδή το 25% των επιχειρήσεων των οποίων ανεστάλη η λειτουργία και επανέρχονται στην εργασία τους 155.962 εργαζόμενοι, δηλαδή το 22,5% των εργαζομένων που ετέθησαν σε αναστολή.

Ωστόσο, πριν δείτε όλα τα μέτρα που έχουν λάβει όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ένδυσης - υπόδησης, δείτε και ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Stradivarius

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στα καταστήματά μας, οι υπάλληλοι θα είναι υπεύθυνοι για να ελέγξουν ότι η απόσταση ασφαλείας ανάμεσα στα άτομα γίνεται σεβαστή. Για είναι αυτό δυνατό, θα υπάρχει και έλεγχος αριθμού προσέλευσης σύμφωνα με τις συστάσεις των αρχών.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ

Για να αποφύγουμε μολύνσεις, όλο το προσωπικό θα έχει μάσκα.

ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια των καταστημάτων μας, στην είσοδο θα παράσχουμε στους πελάτες μας γάντια.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΤΖΕΛ

Στην είσοδο των καταστημάτων μας, οι πελάτες θα βρίσκουν αντισηπτικό τζελ που θα πρέπει να χρησιμοποιούν όταν μπαίνουν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΩΝ

Μετά από τη χρήση κάθε δοκιμαστηρίου, θα απολυμαίνεται οποιοδήποτε αντικείμενο επαφής που βρίσκεται μέσα σε αυτό, όπως καρέκλες, παγκάκια ή χερούλια.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Παραλαβή παραγγελιών online σε κατάστημα

Μπορείς να επιστρέψεις τις αγορές σου online στα καταστήματά μας

Η προθεσμία επιστροφών για παραγγελίες από 18.02.2020 είναι 30 ημέρες από την ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα απομονώνονται για 24 ώρες πριν εκτεθούν και πάλι προς πώληση για να μειωθεί πιθανή έκθεσή τους.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ

Για πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν κομμάτια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και εκτεθεί προς το κοινό, τα βγάζουμε από την αποθήκη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα ρούχα τους μέσω πώλησης iPod: θα πληρώσουν στο κατάστημα και θα λάβουν το πακέτο, άμεσα από την αποθήκη, στη διεύθυνση που ζητάνε.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Εγγυόμαστε την ασφάλεια και στο ταμείο: εκτός από το σεβασμό των συνιστώμενων αποστάσεων στην ουρά, τα ταμεία θα φέρουν προστατευτικό πλαστικό και θα απολυμαίνονται τα POS μετά από κάθε χρήση τους.

Ωστόσο, για εσάς που δεν θέλετε να πάτε από τα καταστήματα για να κάνετε τις αγορές σας, στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius θα βρείτε απίστευτα κομμάτια. Για παράδειγμα θα βρεις με 30% έκπτωση την αγαπημένη τάση των γυναικών σε παντελόνι.