30% έκπτωση έχει στα Stradivarius η αγαπημένη τάση των γυναικών σε παντελόνι

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
30% έκπτωση έχει στα Stradivarius η αγαπημένη τάση των γυναικών σε παντελόνι

Απίστευτες εκπτώσεις θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Μάλιστα, η αγαπημένη τάση των γυναικών στα παντελόνια και συγκεκριμένα, στα τζιν έχει 30%. Πρέπει λοιπόν να τρέξεις αν θέλεις να την προλάβεις και να την βάλεις στην προσωπική σου συλλογή.

Τα τζιν είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν λείπει από την γυναικεία ντουλάπα. Τα φοράμε όλες τις ώρες τις ημέρες, με όλα τα παπούτσια, πανωφόρια, μπλούζες κλπ, ενώ ταιριάζουν και με όλα τα αγαπημένα σου χρώματα.

Τώρα που το καλοκαίρι σιγά - σιγά φτάνει λοιπόν όπως όλα τα καταστήματα έτσι και το Stradivarius έχει εκπτώσεις και η αγαπημένη τάση των γυναικών είναι σε προσφορά. Ποια είναι αυτή; Τα στενά ψηλόμεσα παντελόνια που τα φοράνε όλες.

Το συγκεκριμένο λοιπόν κοστίζει μόνο 13,99 € και ξεπουλάει σαν τρελό. Έχει απίστευτη εφαρμογή και σίγουρα θα ξετρελάνει και εσένα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να το συνδυάσει και με ένα μπλουζάκι και την πιο viral τσάντα παγκοσμίως που είναι πάνφθηνη και θα την βρεις εδώ.

Αυτή είναι η αγαπημένη τάση στα παντελόνι που έχει 30% έκπτωση

Τζιν πολύ ψηλόμεσο - Μόνο με 13,99 € από 19,99 € που ήταν η αρχική του τιμή

stradivarius εκπτώσεις παντελόνια

Δες πως να διαλέξεις το κατάλληλο τζιν παντελόνι ανάλογα με το σωματότυπο σου

Τζιν για σιλουέτα “κλεψύδρα” (σώμα με καμπύλες – αδύνατη μέση)

Ένα ψιλόμεσο τζιν με slim εφαρμογή στα πόδια τονίζει τη λεπτή μέση και κολακεύει ένα σώμα με καμπύλες. ‘Οσον αφορά στην ελαστικότητα, άλλοι λένε ότι ένα 2-4% ελαστάνης στη σύνθεση του τζιν είναι ιδανικό, ενώ άλλοι ορκίζονται στο minimum δυνατό stretch.

Τζιν για σιλουέτα “αχλάδι” (λεπτός κορμός – πιο ανοιχτή περιφέρεια)

Αν είσαι σαν κι εμένα θα έχεις ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγες φορές με παντελόνια που σου είναι εντάξει στην περιφέρεια – αλλά μεγάλα στη μέση (και το αντίθετο), σωστά; Η προφανής λύση σε αυτό το θέμα είναι να καταλήξεις σε ελαστικά σχέδια που αγκαλιάζουν τις καμπύλες του σώματος και “ανοίγουν” στα σημεία που πρέπει αλλά πλέον κυκλοφορούν και διάφορα παντελόνια με εξελιγμένες τεχνολογίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Τζιν για petite σιλουέτες

Αν θέλεις να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν μακρύτερα η λύση είναι ένα τζιν παντελόνι – καμπάνα, αν είσαι συνολικά πολύ αδύνατη μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να καταλήξεις στο πάντα επίκαιρο skinny τζιν ενώ αν θέλεις να αναδείξεις τις καμπύλες σου αξίζει να αναζητήσεις ένα straight leg σχέδιο. Και ενώ εννοείται ότι όποιο τζιν και να πάρεις μπορείς να το κοντύνεις όσο θέλεις, εάν επιλέξεις καμπάνα ή κάποιο παντελόνι με ξεβάμματα ή σκισίματα καλό θα ήταν να αναζητήσεις το πιο κοντό διαθέσιμο μήκος ώστε να “κάθονται” στο σωστό σημείο οι διάφορες λεπτομέρειες.

Τζιν για ψιλόλιγνες σιλουέτες

Μία ψιλόλιγνη σιλουέτα μπορεί να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των τάσεων – αρκεί να βρεις παντελόνια αρκετά μακριά. Αν σου αρέσουν τα τζιν τύπου καμπάνα καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια από τις εταιρίες που διαθέτουν μακρύτερα σχέδια για να καλυφθεί σωστά η απόσταση από τον αστράγαλο μέχρι το κουντεπιέ ενώ πολύ ωραία ιδέα είναι και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο.

Τζιν για σιλουέτα “μήλο” (μεγαλύτερο στήθος – “γεμάτη” μέση – αδύνατα πόδια)

Εδώ συμβαίνει το αντίθετο από τη σιλουέτα αχλάδι: Τα παντελόνια που σου είναι εντάξει στη μέση, κατά πάσα πιθανότητα σου είναι φαρδιά στα πόδια. Γι αυτό και σε αυτή την περίπτωση ένα ελαστικό τζιν παντελόνι μπορεί να δώσει τη λύση. Ένα skinny ελαστικό τζιν θα αναδείξει τα πόδια σου και ταιριάζει τέλεια με πιο χαλαρά tops. Κατά τα άλλα, πολλές γυναίκες με αντίστοιχο σωματότυπο φαίνεται να προτιμούν ψηλόμεσα σχέδια που καλύπτουν και την κοιλιά ενώ άλλες θεωρούν ότι η ψηλή μέση τους δυσκολεύει όταν κάθονται οπότε αυτό καλύτερα να το δεις στην πράξη – και να καταλήξεις στο ιδανικό για σένα.