Πανικός στα Stradivarius - Ξεπουλάει ένα ψηλόμεσο παντελόνι αξίας 12,99 ευρώ

Θα τρελαθείς μόλις το δεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός στα Stradivarius - Ξεπουλάει ένα ψηλόμεσο παντελόνι αξίας 12,99 ευρώ

Ξεπουλάει σαν τρελό στα Stradivarius ένα ψηλόμεσο παντελόνι αξίας 12,99 €. Το συγκεκριμένο έχει προκαλέσει πανικό και βρισκόταν ανάμεσα στα trends του 2019, ενώ παραμένει και στις τάσεις του 2020. Εγώ ωστόσο, στο βρήκα σε έκπτωση.

Στα Stradivarius θα βρεις απίστευτες προσφορές σε πολλά κομμάτια της συλλογής τους. Ένα προς ένα είναι όλα εντυπωσιακά και στιλάτα και θα θέλεις να τα αγοράσεις όλα. Αφού έχουν εκπτώσεις έως και 50%.

Ανάμεσα στις προσφορές θα βρεις και ένα απίστευτο παντελόνι σε μπεζ χρώμα, ψηλόμεσο και με ζώνη στη μέση του. Το συγκεκριμένο, λόγω της γραμμής του θα δείχνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά και μπορείς μαζί τους να φτιάξεις τους πιο καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Μπορείς να το συνδυάσεις επίσης, με αυτές τις απίστευτες πλατφόρμες που θα δε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο ψηλή, και με το παρακάτω τοπάκι. Θα δημιουργήσεις έτσι ένα απίστευτο καλοκαιρινό look.

Παντελόνι utility με ζώνη - Μόνο με 12,99 € από 25,99 €

Stradivarius ψηλόμεσο παντελόνι

Συνδύασε το ψηλόμεσο παντελόνι σου που ξεπουλάει στα Stradivarius με αυτό το απίστευτο τοπάκι

Τα Stradivarius σου έχουν το απόλυτο τοπάκι για το καλοκαίρι που είναι τόσο απλό, όσο και στιλάτο! Θα το αγαπήσεις στο λεπτό και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να λάμψεις.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 5,99€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

Πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι και τώρα που μπορούμε να βγαίνουμε έξω, θα χρειαστεί να ανανεώσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, πριν βγείτε έξω δείτε αναλυτικά ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα εδώ.

Stradivarius τοπάκι απλό πράσινο crop

Κάνε το δικό σου εδώ.