Γεμάτο πούλιες είναι αυτό το κατακόκκινο τοπ των Bershka - Για καυτές εμφανίσεις

Θα πέσουν όλα τα βλέμματα πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γεμάτο πούλιες είναι αυτό το κατακόκκινο τοπ των Bershka - Για καυτές εμφανίσεις

Αυτό το κατακόκκινο τοπάκι που θα βρεις στην νέα συλλογή όλων των καταστημάτων των Bershka, είναι γεμάτο πούλιες και είναι για άκρως καυτές εμφανίσεις. Είναι το κατάλληλο για εσένα που θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στη βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου.

Το συγκεκριμένο τοπάκι είναι για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες με τις κολλητές λοιπόν, για εσένα που θέλεις να έχεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη, ειδικά αν το συνδυάσεις με την μίνι φούστα που θα δεις παρακάτω με την η οποία και είναι σετ.

Η νέα συλλογή των Bershka για το καλοκαίρι, είναι απίστευτη και αν είσαι από τις κοπέλες που θέλουν να ακολουθούν όλες τις τάσεις, τότε πρέπει σίγουρα να της ρίξεις μια ματιά. Όλα τα κομμάτια είναι εντυπωσιακά, ένας προς ένα.

Ειδικά αυτό το τοπάκι! Είναι σε κόκκινο χρώμα και γεμάτο από πούλιες, ενώ έχει και τιράντες. Μπορείς να το συνδυάσεις όπως σου είπα με την παρακάτω φούστα, ένα ζευγάρι πέδιλα και είσαι έτοιμη να «κάψεις» πολλές καρδιές. Αν ωστόσο, θέλεις μια φουλ κατακόκκινη εμφάνιση, τότε μπορείς να φορέσεις το τοπ και την φούστα σου με αυτά τα αδιανόητα κόκκινα πέδιλα. Θα είσαι σίγουρα στο επίκεντρο.

Τοπ cropped με πούλιες - 17.99 €

Bershka τοπ με πούλιες

Χαμό στα Bershka κάνει και η κατακόκκινη φούστα με πούλιες που είναι σετ με το τοπ - Για καυτές επίσης εμφανίσεις

Χαμός επικρατεί στο eshop των Bershka, καθώς κοντεύει να εξαντληθεί αυτή η κοντή φούστα με πούλιες! Είναι τόσο ιδιαίτερη που σίγουρα θα εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου.

Είναι άκρως καλοκαιρινή και στιλάτη και δεν θα σταματήσεις να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρόκειται για μια ψηλόμεση μίνι φούστα με καυτό κόψιμο στο αριστερό πόδι που θα τους τρελάνει όλους, ωστόσο στο Bershka θα βρεις και το πιο «καυτό» μαγιό του καλοκαιριού.

Bershka κοντή φούστα παγιέτες κόκκινη

Κάνε την δικιά σου εδώ!

TAGS