Νούμερο 1 στα trends το tie dye τοπάκι από τα Bershka

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 στα trends το tie dye τοπάκι από τα Bershka

Λίγο καιρό μόνο βρίσκεται στη συλλογή του Bershka, αυτό το tie dye τοπάκι, και έχει ήδη καταφέρει να γίνει το απόλυτο νούμερο 1 στα trends της φετινής σεζόν. Τόσο το χρώμα του όσο και το σχέδιό του, είναι ιδανικά για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι.

Η μόδα των 90's φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά φέτος, και έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις, το απόλυτο tie dye look.

Η τεχνική tie dye είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, και τα Bershka μέσα από τη συλλογή τους, την προσαρμόζουν στο 2020 με τον καλύτερο τρόπο.

Το συγκεκριμένο τοπάκι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το μοναδικό look που θα συνθέσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη βραδινή τσάντα με αλυσίδα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις πλάκα!

tie dye τοπάκι Bershka

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Θα το βρεις εδώ!

Για να είσαι in fashion, συνδύασε το tie dye τοπάκι με το ασορτί ποδηλατικό κολάν από τα Bershka

Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις δύο trends της σεζόν. Τα ποδηλατικά κολάν μπήκαν δυναμικά στο χώρο της μόδας ήδη από πέρυσι, και όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν.

Τα Bershka σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το πιο μοδάτο ποδηλατικό tie dye κολάν. Μπορείς να το φορέσεις για τη γυμναστική σου, ή ακόμα και για τις πρωινές εξόδους σου, αν επιθυμείς να κάνεις ένα sport casual ντύσιμο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Οι τιμές στα Bershka φαίνεται να είναι πολύ χαμηλές. Το συγκεκριμένο κολάν, κοστίζει μόλις 12,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS