Φρενίτιδα στα H&M με την floral jumpsuit της νέας συλλογής

Θα την λατρέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα H&M με την floral jumpsuit της νέας συλλογής

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα καταστήματα των H&M η floral jumpsuit που θα βρεις στη νέα συλλογή. Είναι άκρως καλοκαιρινής και θα κάνει να πέσουν πάνω σου πολλά μάτια στις δημόσιες εμφανίσεις σου. «Μυρίζει» δροσιά.

Η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα κάνει πανικό, αφού λόγω του στιλ και του print της την θέλουν όλες οι γυναίκες. Καθώς, μην ξεχνάμε πως τα λουλούδια στα ρούχα έχουν συνδυαστεί με την θερινή περίοδο.

Μπορεί να την φορέσεις την ημέρα με τα αγαπημένα σου φλατ πέδιλα για μια βόλτα με τις φίλες σου, αλλά και με ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες για το ποτό σου το βράδυ. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα λαμπερό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη.

Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι και δείτε την ανακοίνωση που έβγαλαν όλα τα καταστήματα των H&M. Αν ειδικά είστε φανατικοί της αγαπημένης αλυσίδας, σας αφορά.

Frill-trimmed jumpsuit - 29,99 €

H&M floral jumpsuit

Φόρεσε την floral jumpsuit σου από τη νέα συλλογή των H&M με τα silver mules που είναι τρέλα

Τα mules είναι αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και για το 2020. Είναι ένα άνετο στιλ παπουτσιού που παράλληλα χαρίζει απίστευτο στιλ στην εμφάνιση σου. Εγώ σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M ένα απίστευτο ζευγάρι σε silver απόχρωση που έχει βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις.

Πρόκειται λοιπόν για το ζευγάρι mules από την νέα κολεξιόν της αγαπημένης αλυσίδας, το οποίο επίσης βρίσκεται και σε απίστευτη τιμή. Είναι πολύ άνετο στο περπάτημα, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου. Από τις φούστες μέχρι και τα τζιν παντελόνια σου.

Μπορείς να συνδυάσεις τα mules σου και με αυτό το απίστευτο φλοράλ φόρεμα που είναι must have του καλοκαιριού. Ήδη ξεπουλάει σαν τρελό. Θα το βρεις εδώ.

Mules - 19,99 €

Η&Μ silver mules

TAGS