Zara: Αυτό το φόρεμα θα ξεπουλήσει σαν... μανιακό - Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Μην το χάσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το φόρεμα θα ξεπουλήσει σαν... μανιακό - Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Σε λίγες ημέρες από τη νέα συλλογή των Zara, έρχεται ένα μαύρο φόρεμα το οποίο θα ξεπουλήσει σαν... μανιακό, αφού είναι το αγαπημένο όλων των γυναικών και το θέλουν απεγνωσμένα να το βάλουν στη ντουλάπα τους.

Ο λόγος είναι γιατί το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα, ενώ όπως είναι γνωστό, το μαύρο ταιριάζει άψογα με όλα, ενώ ανάλογα του συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Συγκεκριμένα, ένα μαύρο ραντέ φόρεμα μπορείς να το φορέσεις για ποτό το βράδυ με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα - Δες εδώ τα πιο αναπαυτικά για ατελείωτες ώρες ορθοστασίας - ένα έντονο μακιγιάζ (Επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν), αλλά και κάνοντας έναν ψηλό και σφιχτό κότσο τα μαλλιά σου, για πιο σικ look.

Ενώ, αν θέλεις να γίνεις... fashion icon, φόρεσε το και στην καθημερινότητα του προσθέτοντας από πάνω ένα t-shirt με στάμπα και ένα ζευγάρι sneakers που να ταιριάζει με τα χρώματα της μπλούζας ή να είναι σε λευκό χρώμα. Άφησε επιμελώς ατημέλητα τα μαλλιά σου, κάνε ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις και είσαι έτοιμη να αποσπάσεις τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση σου.

Αυτό είναι το φόρεμα που θέλουν όλες οι γυναίκες και στα Zara θα ξεπουλήσει σαν... μανιακό

Το φόρεμα λοιπόν από τα Zara ένα μίντι με ίσιο ντεκολτέ, σε ριχτή γραμμή και με λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια διακοσμητικά ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά στο πλάι. Κάτω μέρος με σκίσιμο στο πλάι.

Φόρεμα σατινέ σε στυλ lingerie - 25,95 €

Zara μαύρο φόρεμα

Επίσης, μόνο με 15,99 € θα βρεις στα Zara και ένα απίστευτο φόρεμα το οποίο ξεπούλησε στα καταστήματα περισσότερο απ'όλα. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα γιατί δεν πρόκειται να την βρεις ξανά.

TAGS