Θα σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο - Η φούστα των ZARA που έχει κάνει πάταγο

Ξεπουλάει σαν "τρελή"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο - Η φούστα των ZARA που έχει κάνει πάταγο

Ψάχνεις την φούστα που θα κάνει όλα τα μάτια στο δρόμο να πέσουν επάνω σου; Εγώ στην βρήκα στη νέα συλλογή των ZARA και έχει κάνει πάταγο. Είναι ότι πιο θηλυκό θα δεις να κυκλοφορεί στην αγορά.

Τι πιο "καυτό" και άκρως girly από μια midi καλοκαιρινή γεμάτη λουλούδια φούστα σε σατέν ύφασμα; Θα γίνει η αγαπημένη σου και δεν θα θέλεις να την βγάλεις από πάνω σου, ειδικά τον Αύγουστο, μιας και η ζέστη είναι μπόλικη.

Πρόκειται για την midi φούστα με λεπτομέρεια με κόμπο στο μπροστινό μέρος και άνοιγμα στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μπορείς να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου σανδάλι, ένα λευκό τοπάκι και μια μικρή τσάντα ή φάκελο. Για τις πιο βραδινές εμφανίσεις ένα λεπτό πέδιλο και ένα crop top είναι ότι πιο hot. Top trend στα ZARA είναι και τα μαύρα πέδιλα από δέρμα

Αυτή είναι η φούστα που κάνει πάταγο στα ZARA και αν την αγοράσεις θα σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο

Εμπριμέ σατέν φούστα - 29,95 €

ZARA floral φούστα

Συνδύασε επίσης τη φούστα σου και κάνε τον πιο hot χρωματισμό με αυτό το κατακόκκινο πέδιλο των ZARA

Ψάχνεις το πιο άνετο πέδιλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις; Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara σε ένα απίστευτο κατακόκκινο χρώμα. Είναι δερμάτινο και αν θέλεις μπορείς να το φορέσεις τόσο χειμώνα, όσο και καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο ύψος τακουνιού, είναι το κατάλληλο για εσένα που όταν βγαίνεις σε κάποιο μπαράκι ή κλαμπ με την παρέα σου δεν σταματάς το χορό. Είναι αναπαυτικά και δεν θα σε πονέσουν καθόλου.

Πρόκειται για το δερμάτινο πέδιλο με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, εκτός του κόκκινου. Είναι δερμάτινο πάνω μέρος στο πάνω μέρος και έχει επίσης, λεπτό λουρί στο μπροστινό μέρος. Μεσαίο επενδυμένο τακούνι και τετραγωνισμένη μύτη και φτέρνα. Κλείσιμο με αγκράφα στη μπαρέτα που τυλίγει τον αστράγαλο.

Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα απλό και κλασικό μαύρο φόρεμα ή αν το πάρεις σε μαύρο χρώμα μπορείς να το φορέσεις με όλες τις αποχρώσεις. Αν πάλι θέλεις τα κόκκινα πέδιλα, αλλά προτιμάς να τα φορέσεις με τζιν, επέλεξε σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο look σου για να φαίνονται εντυπωσιακά τα πόδια σου.

Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο πέδιλο έχει τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα printed φόρεμα που θα βρεις στα Zara και έχει ξεπουλήσεις περισσότερο από όλα. Μάλιστα, βρίσκεται και σε έκπτωση. Είναι τύπου ζεβρέ και ταιριάζει άψογα με τα πέδιλα. Πρόσθεσε στο μακιγιάζ σου επίσης κόκκινο κραγιόν, πιάσε τα μαλλιά σου κότσο για να φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και είσαι έτοιμη.

Αυτό είναι το άνετο δερμάτινο κατακόκκινο πέδιλο των Zara

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι minimal - 49,95 €

Zara κόκκινα δερμάτινα πέδιλα

ΣΥΝΘΕΣΗ

  • ΑΝΩ - 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
  • ΣΟΛΑ - 100% ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ
  • ΠΑΤΟΣ - 100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ
TAGS