Stradivarius: Της νέας συλλογής η οικονομική τσάντα "στολίδι" για τον ώμο σου

Κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Της νέας συλλογής η οικονομική τσάντα

Η νέα συλλογή των Stradivarius όπως είδαμε στην ιστοσελίδα τους, έχει συγκλονιστικά κομμάτια. Ένα από αυτά είναι η μαύρη τσάντα ώμου που είναι ένα "στολίδι" για των ώμο σου. Μάλιστα, βρίσκεται και σε οικονομική τιμή.

Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, μια μαύρη τσάντα πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες. Μια μικρή μπορούμε να την κρατήσουμε στις εξόδους μας, ενώ μια μεγάλη χωράει τα πάντα. Και οι δυο όμως ταιριάζουν με όλα.

Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις μια μαύρη υφασμάτινη τσάντα η οποία θα γίνει η αγαπημένη σου και αυτό γιατί εκτός του ότι είναι πολύ οικονομική, έχει μια λεπτομέρεια που την κάνει εντυπωσιακή.

Αυτή είναι η οικονομική τσάντα ώμου της νέας συλλογής των Stradivarius

Υφασμάτινη τσάντα ώμου με αλυσίδα - 12,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα ώμου

Από την άλλη, μπορεί η Black Friday να πέρασε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι εκπτώσεις δεν συνεχίζονται κανονικά, με το Stradivarius να έχει βάλει στα κομμάτια του συγκλονιστικές τιμές. Εμείς βρήκαμε το πιο χουχουδιάρικο μπουφάν και η αλήθεια είναι ότι ξεπουλάει σαν τρελό.

Συνδύασε την τσάντα με το τζιν που έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες από τα Stradivarius με 25,99

Η συλλογή του Stradivarius γίνεται ολοένα και καλύτερη με αποτέλεσμα όλα τα κομμάτια του να ξεπουλιούνται στο λεπτό. Εμείς ψάξαμε στο site του και βρήκαμε το τζιν που έχει τρελαθεί όλος ο γυναικείος πληθυσμός και κοστίζει μόνο 25,99!

Τα τζιν που έχουν έρθει στη μόδα θυμίζουν τις δεκαετίας του 70 και του 80, μιας και η μόδα συνεχώς επανέρχεται. Είναι καμπάνα, με πολύ φαρδιά γραμμή και με σκισίματα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι φοριέται όλη μέρα και παντού και αναδεικνύει όλους τους σωματότυπους. Είναι ψηλόμεσο με φαρδιές τσέπες και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα.

Τρέξε να το προλάβεις γιατί θα πουληθεί πολύ γρήγορα όπως και τρέξε να δεις την έκτακτη ανακοίνωση του stradivarius!

Αυτό είναι το τζιν που έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες από τα Stradivarius