Το φόρεμα που λατρεύουν οι στυλίστριες την άνοιξη

Μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις το απόλυτο stylish & chic look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το φόρεμα που λατρεύουν οι στυλίστριες την άνοιξη

Την άνοιξη όλες θέλουμε ένα φόρεμα που να συνδυάζει άνεση, στυλ και κομψότητα και να το φοράμε από το πρωί ως το βράδυ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που οι στυλίστριες ανά τον κόσμο επιλέγουν ένα κομμάτι που είναι... πολυμορφικό και ταυτόχρονα σούπερ στυλάτο και αποτελεί επιπλέον μία από τις βασικές τάσεις S/S 2021. Μαζί με το φλοράλ φόρεμα, είναι το κομμάτι αυτό που δεν θα αποχωριστούμε τη νέα σεζόν και θα γίνει το απαραίτητο στις εξορμήσεις μας από εδώ και στο εξής.

Η άνοιξη φέρνει μαζί της πολύ χρώμα, άνετα και δροσερά υφάσματα και κομμάτια που μας κάνουν να είμαστε κομψές και καλοντυμένες. Κάπως έτσι και το denim φόρεμα γίνεται must-have item, συνδυάζοντας όλα αυτά τα στοιχεία. Πολυαγαπημένο εδώ και δεκαετίες στον κόσμο της μόδας, κάθε χρόνο αποκτά μοντέρνες πινελιές που το βγάζουν από το χρονοντούλαπο και το τοποθετούν στις trendy γκαρνατρόμπες των κοριτσιών του κόσμου.

Οι στυλίστριες το επιλέγουν για τις δικές τους εμφανίσεις αφού τις βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες, είναι το κομμάτι passepartout και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μόλις ζεστάνει ο καιρός και θέλουμε να φορέσουμε κάτι όχι πολύ ζεστό αλλά και όχι τόσο καλοκαιρινό. Το denim είναι έτσι ή αλλιώς το ύφασμα της σεζόν, αφού και λόγω χρώματος αλλά και λόγω ποιότητας είναι σούπερ ανοιξιάτικο και δροσερό. Εμείς το λατρεύουμε και θα το κάνουμε δικό μας για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες μας στους δρόμους της πόλης.

Το denim φόρεμα που χρειάζεσαι

Η αλήθεια είναι πως στην αγορά αλλά και στις πασαρέλες έχουμε δει άπειρα φορέματα, κοντά, μακριά, στενά, φαρδιά, με ζώνη ή χωρίς, οπότε εσύ θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και ύφος και θα το αναδείξεις όπως του αξίζει. Εμείς επιλέξαμε ένα μάξι κομμάτι, με κουμπιά και ζωνάκι στη μέση, το οποίο είναι υπέρκομψο και δημιουργεί μια εξαιρετική σιλουέτα, ενώ μπορούμε να το μεταμορφώσουμε με το σωστό styling Και τα ανάλογα αξεσουάρ.

denim φόρεμα

Denim φόρεμα με βολάν, Marks&Spencer, €79,95

Μάλιστα, συνδυάζει και δύο βασικές τάσεις της νέας σεζόν, όπως είναι τα βολάν αλλά και τα baloon μανίκια, που του χαρίζουν έξτρα στυλ και φυσικά το όλο στυλ μας θα φαίνεται αρκετά προσεγμένο και ακριβό (δες και τα υπόλοιπα μυστικά για να φαίνονται τα ρούχα σου ακριβά), αφού αναβαθμίζει την εμφάνισή μας.

Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι

Cowboy boots

camel cowboy boots

Cowboy boots, Adam's Shoes

Σε camel απόχρωση, ταιριάζουν τέλεια με το denim, ενώ φρόντισε να είναι κάτω από το γόνατο και μέχρι τη μέση της γάμπας για να δημιουργούν μια ωραία εικόνα με το φόρεμά σου.

Μεταξωτό μαντίλι

εμπεριμέ μαντίλι

Εμπριμέ μαντίλι, Zara, €9,95

Θα το φορέσεις στα μαλλιά, δεμένο πίσω, δημιουργώντας έτσι ένα βoho look που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Με ένα ζευγάρι μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, θα ολοκληρώσεις μια σούπερ ρετρό εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Extra tip: Φόρεσε από πάνω ένα cardigan, που είναι το must-have κομμάτι της σεζόν, για έξτρα στυλ.