4 τσάντες που θα κρατάμε μέχρι το φθινόπωρο

Τάσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις - και σου έχουμε τις καλύτερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
4 τσάντες που θα κρατάμε μέχρι το φθινόπωρο

Είναι μαζί με τα παπούτσια (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) το απόλυτο φετίχ των γυναικών, που όσες και να έχουν στην ντουλάπα τους θέλουν ακόμα μία. Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ αφού είναι όχι μόνο χρηστικές αλλά μπορούν εύκολα να απογειώσουν ένα look - ακόμα και το πιο minimal.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουα οι... τσέπες στα ρούχα λιγοστεύουν, αφού τα παντελόνια και τα πανωφόρια μπαίνουν στην ντουλάπα και είναι λίγο δύσκολο τα φορέματά σου να διαθέτουν... αποθηκευτικό χώρο! Έτσι η τσάντα έχει την τιμητική της και μάλιστα φέτος που το χρώμα είναι στα καλύτερά του!

πράσινη τσάντα

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα πάρεις μόνο μία αλλά περισσότερες. Γι' αυτόν το λόγο πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τις 4 βασικές τάσεις που θα απασχολήσουν το μυαλουδάκι σου μέχρι και το φθινόπωρο.

Από τις τσάντες εμπνευσμένες από το Y2K, που θα συνοδεύουν όλα τα printed παντελόνια και τις επαναχρησιμοποιήσιμες tote, υπάρχουν πολλά σχέδια που θα κυριαρχήσουν την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε τσέκαρε ποιες είναι και πού θα βρεις τις καλύτερες!

Οι τσάντες του καλοκαιριού

Market Bags

shopping bag

Με διαφάνεια, Karl Lagerfeld, €135, kalogirou.com

Οι περίφημες shopping bags επανακάμπτουν και μας προσφέρουν εκτός από άνεση (αφού χωράνε τα πάντα) και έξτρα δόσεις στυλ. Διάλεξε μία ριγέ, που είναι έτσι ή αλλιώς μεγάλη τάση, και κέρδισε το μεγαλύτερο στυλιστικό στοίχημα της σεζόν.

'90s Shoulder Bags

mini bag μοβ

Μοβ δίχρωμη, €22,99, asos.com

Ξανά τα 90s μπροστά μας και οι τσάντες φυσικά δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό το... πισωγύρισμα της μόδας. Μετά τα φορέματα της δεκαετίας, που κάνουν θραύση στα καλοκαιρινά looks αλλά και την εμφάνιση της Gigi Hadid με την κόρη της, σίγουρα δεν έχεις αμφιβολία ότι μια τσάντα μικρή και χρωματιστή σού είναι απαραίτητη.

Triangle Totes

κίτρινη tote bag

Kίτρινη, €155, Maison Margiela

Μεγάλες και βολικές αποκτούν και... σχήμα φέτος το καλοκαίρι και γίνονται τριγωνικές. Θα χωρέσεις μέσα όλα τα... απαραίτητα και φρόντισε να αποκτήσεις μία σε nude απόχρωση για να την κρατάς και όλο το φθινόπωρο. Άσε που θα την ταιριάξεις με τα nude πέδιλά σου!

More mini

ροζ mini bag

Φούξια, €19,95, Zara

Και μετά τις μεγάλες... επιλογές, σειρά έχει η πολυαγαπημένη mini bag, που ήρθε για να μείνει από τότε που ο Jacquemus έβγαλε τις περίφημες χρωματιστές που χωρούσαν μόνο το... κραγιόν μας. Φέτος λοιπόν θα βάλεις μέσα και τη μάσκα σου, έτσι για αλλαγή!