Με αυτό το γαλάζιο φόρεμα από τα Zara θα κάνεις πάταγο στα νησιά - Κάντο δικό σου μόνο με 10 ευρώ

Απίστευτα σικάτο και κομψό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυτό το γαλάζιο φόρεμα από τα Zara θα κάνεις πάταγο στα νησιά - Κάντο δικό σου μόνο με 10 ευρώ

Η καλοκαιρινή σεζόν από τα Zara είναι πραγματικά το κάτι άλλο, ειδικά τα φορέματα, με ένα συγκεκριμένο να αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για τις διακοπές σου σε νησί.

Τα χρώματα που είναι φουλ στην μόδα μάλιστα είναι τα παστέλ, τα οποία αποτελούν μια safe επιλογή αλλά αρκετά ξεχωριστή, μιας και πάντα τραβούν το μάτι, όσο διακριτικά κι αν είναι.

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις των Zara βρήκαμε ένα απίστευτο έλεγκαντ και σικ φόρεμα σε απαλό γαλάζιο το οποίο είναι κατάλληλο για καθημερινές βόλτες αλλά φοριέται άνετα και το βράδυ για ένα ποτό.

Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με λευκά παπούτσια, είτε φλατ είτε τακούνια, και με διακριτικά χρυσά ή ασημί κοσμήματα.

Μάλιστα, η τιμή του είναι αδιανόητα χαμηλή, μιας και κοστίζει μόλις 10 ευρώ ενώ σε πολύ χαμηλή τιμή βρίσκεται και αυτό το μαύρο φόρεμα που φοριέται παντού και όλες τις ώρες.

Το γαλάζιο φόρεμα από τα Zara που έχει κάνει χαμό και κοστίζει μόνο 10 ευρώ

γαλάζιο φόρεμα από τα Zara

Έτοιμη για εξόρμηση στις Κυκλάδες με αυτό το εμπριμέ παντελόνι από τα Zara

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο εμπριμέ παντελόνι, το οποίο είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Τέρμα πια τα βαρετά μονόχρωμα ρούχα! Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά και να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις διακοπές σου.

Μετά το φοβερό φούξια μαγιό που σου βρήκαμε, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο παντελόνι και μάλιστα, στην πιο προνομιακή τιμή.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που δε θα θες να βγάλεις στιγμή από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές σου αλλά και στις βόλτες σου στην πόλη. Κοστίζει 29,95€.

Zara εμπριμέ παντελόνι