Οι must αποχρώσεις στα καλοκαιρινά μας looks!

Αποτελούν βασική πηγή... βιταμίνης C

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι must αποχρώσεις στα καλοκαιρινά μας looks!

Το καλοκαίρι αποζητά... χρώμα! Οι πιο φρουτένιες αποχρώσεις είναι εδώ και αναδεικνύουν ιδανικά την μπρονζέ σου επιδερμίδα. Θα έλεγα είναι και ο καλύτερος τρόπος, πέρα από το στυλ, να γεμίσεις... με Βοταμίνη C μέσω της μόδας! Οι αποχρώσεις των εσπεριδοειδών είναι παντού, με τα It-girls να τις υιοθετούν ανά τον κόσμο. Από το πορτοκαλί του μανταρινιού και το κίτρινο του λεμονιού, μέχρι το προχωρημένο neon κάνε μια μείξη στο... σέικερ και δημιούργησε το πιο στυλάτο... smoothie στα καλοκαιρινά σου looks.

Οι τάσεις στα χρώματα του καλοκαιριού απαιτούν καλή διάθεση και αισιοδοξία, προτρέποντάς μας να κάνουμε από εδώ και στο εξής ένα δυνατό restart και να ατενίσουμε το μέλλον με θετικό πνεύμα. Οι πασαρέλες, οι διάσημοι σχεδιαστές αλλά και το street style έδειξαν ότι ποντάρουν σε όλες τις fruity αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Εμείς φοράμε το πιο γλυκό μας χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε να γεμίσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας με λαμπερά χρώματα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η μόδα συμβαδίζει απόλυτα με τα νέα ξεκινήματα που έρχονται.

Φωτεινό πορτοκαλί

ποτροκαλί σετ

Θα το βάλεις σε head-to-toe σύνολα, ενώ μπορείς να το απογειώσεις και μέσα από ένα oversized κοστούμι. Άλλωστε και το φθινόπωρο τα "φωτεινά" φαρδιά κοστούμια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο στυλ! Ταιριάζει με μπλε, πράσινο και μοβ, για ένα δυνατό color blocking.

Το κίτρινο του λεμονιού

κίτρινο φόρεμα

Το Illuminating Yellow (όπως αναφέρεται από την Pantone) είναι το "Χρώμα της Χρονιάς" που ταιριάζει στο καλοκαίρι μας. Θα το βάλεις με μαύρο αλλά και με γκρι, ενώ κάνει τέλειο συνδυασμό με μοβ. Αν πάλι δεν είσαι φαν δεν έχεις παρά αν το υιοθετήσεις σε ένα από τα αξεσουάρ σου, κατά προτίμηση σε μια τσάντα ή σε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Neon dreams

neon φούστα

Ήδη έχουμε μιλήσει για το trend με τα φωσφοριζέ χρώματα (δες εδώ όλες τις τάσεις στα χρώματα της σεζόν), ειδικά για το neon που το αγαπούν οι celebrities αλλά και όλες οι ψαγμένες fashionistas και το επιλέγουν πιστά στις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, η Hailey Bieber απογείωσε την τάση του neon που έρχεται από τα 80s και καλά κρατεί, επιλέγοντας κομμάτια που αναδεικνύουν όχι μόνο το στυλ της αλλά και τη θηλυκότητά της. Ταίριαξέ το με τζιν αλλά και με λευκό, για girly looks.