Το πιο σούπερ φόρεμα στα Zara θυμίζει σακάκι και κοστίζει 39,95 ευρώ

Για "ψαγμένες" εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο σούπερ φόρεμα στα Zara θυμίζει σακάκι και κοστίζει 39,95 ευρώ

Τα νέα κομμάτια των Zara είναι μοναδικα και ειδικά τα φορέματα. Δεν πρόκειται να βρεις μόνο τα κλασικά, αλλά και πιο "ψαγμένα" με εκκεντρικά κοψίματα, χρώματα και σχέδια. Όπως για παράδειγμα το παρακάτω φόρεμα που θα δεις που μοιάζει με σακάκι κουμπωμένο.

Πρόκειται για το φόρεμα μπλέιζερ με γιακά και πέτο και κρουαζέ V ντεκολτέ. Επίσης, με μακρύ μανίκι με βάτες, που καταλήγει σε άνοιγμα. Ψεύτικες τσέπες με ρέλι μπροστά, άνοιγμα στη μέση και κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στο πλάι στην ραφή.

Το εν λόγω φόρεμα είναι για πιο βραδινές εξόδους, ωστόσο, μπορείς να το φορέσεις και με sneakers, αλλά και με πέδιλα, ακόμη και μπότες ειδικά αν πιάσουν τα κρύα. "Ψαγμένο" βέβαια, είναι και αυτό το απίστευτο παντελόνι.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara που μοιάζει με σακάκι

  • 39,95
  • Χρώμα Σκούρο κόκκινο

Φόρεμα στα Zara θυμίζει σακάκι και κοστίζει 39,95 ευρώ

Να σημειώσουμε πως το φόρεμα είναι φτιαγμένο από 65% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένο πλαστικό PET, όπως αυτό που περιέχουν τα πλαστικά μπουκάλια.

Κάθε φορά που απορρίπτετε ένα πλαστικό μπουκάλι στον κάδο ανακύκλωσης, μεταφέρεται σε μονάδα επιλογής και διαλογής απορριμμάτων. Εκεί οι διαφορετικοί τύποι πλαστικού διαχωρίζονται για να αποκτήσουν έναν καλύτερο προορισμό. Το πλαστικό PET καθαρίζεται, συνθλίβεται και ανακυκλώνεται σε μια νέα ίνα ανακυκλωμένου πολυεστέρα.

Συνδύασε το με αυτό το τέλειο πορτοκαλί πέδιλο για "ψαγμένες" εμφανίσεις

Στα Zara θα βρεις εκτός από μοναδικά κομμάτια ένδυσης και απίστευτες παπούτσια. Όπως για παράδειγμα αυτά τα πέδιλα που σου βρήκαμε, τα οποία θα γίνουν τα αγαπημένα του. Δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου και θα σε ρωτάνε όλες από που τα αγόρασες.

Πρόκειται για τα πέδιλα με λεπτομέρεια στο τακούνι από μεθακρυλικό υλικό. Έχει φαρδύ λουρί μπροστά σε όψη σατέν και τετράγωνη μύτη. Βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα. Πορτοκαλί, πράσινο και ροζ.

Το εν λόγω πέδιλο είναι η απόδειξη πως είναι παπούτσια μπορεί να αλλάξει όλο το στιλ σου. Πχ αν το συνδυάσεις με μια κλασική μίνι φούστα - όπως αυτή - και ένα t-shirt με στάμπα ή με ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα, πάλι θα λάμψεις. Προσοχή όμως! Μην βάλεις πολλά χρώματα πάνω σου γιατί θα δείχνεις σαν "Πατρινό καρναβάλι για πάντα".

  • AIRFIT®. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 10,4 CM
  • 39,95

Zara πέδιλα