Minimal κοσμήματα για τα φθινοπωρινά σου looks

Ποια πρέπει να αποκτήσεις και πώς θα τα φορέσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Minimal κοσμήματα για τα φθινοπωρινά σου looks

Μπορεί φέτος να είδες στα διαδικτυακά ντεφιλέ να πρωταγωνιστούν τα εντυπωσιακά κοσμήματα, ωστόσο, να ξέρεις, πως τα minimal αξεσουάρ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος, διττός! Μπορούν εύκολα να κρατήσουν την ισορροπία σε ένα κατά τα άλλα extravagant style αλλά και να απογειώσουν ένα απλό look. Να θυμάσαι, ότι τα μονόχρωμα σύνολα αποκτούν έξτρα κομψότητα εάν τα συνδυάσεις με minimal κοσμήματα (δες πώς θα βάλεις τάξη στα μπιζού σου) από ασήμι, πέρλες και γεωμετρικά σχέδια, που θα κάνουν εύκολα fashion statement στην εμφάνισή σου!

Με τις νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ (όσο πας ακόμα για μπάνιο, δες ποια θα φορέσεις στα μαλλιά σου) να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους το φθινόπωρο, μπορείς να αποκτήσεις απλά κοσμήματα για να τα φοράς όλη τη σεζόν. Δες ποια θα πρωταγωνιστήσουν λοιπόν και τσέκαρε τι σου λείπει.

Pearls

margaritaria

Η γοητεία του μαργαριταριού δεν περνά απαρατήρητη! Επίλεξε διπλά δαχτυλίδια, μικρά σκουλαρίκια και κολιέ και άφησε τις πέρλες να βάλουν μια γενναία δόση πολυτέλειας στο look σου! Επένδυσε σε ένα καλό σετ, που θα το φοράς για χρόνια.

Geometric

geometric

Τα γεωμετρικά σχήματα είναι τάση στα κοσμήματα, με τον κύκλο, το παραλληλόγραμμο και το τρίγωνο να δημιουργούν εντυπωσιακά κομμάτια. Αναδεικνύονται μεμονωμένα ή συνδυασμένα μεταξύ τους... Μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις και layering!

Go round

round

Ο κύκλος συμβολίζει την αιωνιότητα, τη ζωή και την τελειότητα. Αποτελεί τη βάση για πολλά κοσμήματα, ενώ ένα μενταγιόν σε αυτό το σχήμα δηλώνει την αιώνια αγάπη! Προτίμησε και σκουλαρίκια-κρίκους!

Statement

choker

Ένα extreme κόσμημα πάντα κάνει τη διαφορά! Και δεν χρειάζεται να έχει στρας και πέτρες. Αρκεί ένα φαρδύ βελούδινο τσόκερ στο κέντρο του οποίου μπορείς να περάσεις και ένα μενταγιόν εν είδει κρίκου. Θα αναδείξεις τέλεια το πουκάμισό σου!