Τα must-have γυαλιά της άνοιξης!

Στυλάτα σχέδια για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα must-have γυαλιά της άνοιξης!

Δεν προστατεύουν μόνο από τον ήλιο, χαρίζουν και έξτρα στυλ! Τα γυαλιά ηλίου αλλάζουν... προσανατολισμό ελέω Covid και μεγαλώνουν σε μέγεθος, βάζοντας για λίγο στο περιθώριο τα σχέδια με μικρό σκελετό. Ο λόγος; Λειτουργούν πλέον και ως ασπίδα προστασίας κατά του ιού, οπότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε σούπερ στυλάτα oversized κομμάτια για τέλεια ανοιξιάτικα looks.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ

γυαλιά

Τρίγωνο, τετράγωνο ή εξάγωνο, τα shaped γυαλιά θα κυριαρχήσουν στις τάσεις της νέας σεζόν (δες εδώ και τις τάσεις στη μόδα S/S 2022). Προσθέτουν ένα πιο glamorous ύφος, δίνοντας την αίσθηση celebrity που προσπαθεί να κρυφτεί από τους παπαράτσι! Επιπλέον, καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια, προστατεύοντας το δέρμα από τις πρόωρες ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

γυαλιά

Αποτελούν το πιο ρετρό και σαγηνευτικό γυαλί της αγοράς, με έντονη την αύρα του παρελθόντος. Αποκτούν πιο
μοντέρνα όψη, αν επιλέξεις χοντρό σκελετό σε 70s αποχρώσεις ή με animal patterns. Είναι το αξεσουάρ που θα συμπληρώσει ιδανικά ένα vintage look φέτος την άνοιξη. (δες εδώ τα βασικά ρετρό κομμάτια από την Audrey Hepborn)

ΜΑΣΚΑ

γυαλιά

Οι fashionistas τα λατρεύουν εδώ και χρόνια, αφού δημιουργούν εύκολα ένα δυναμικό και μοντέρνο look! Διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει στο πρόσωπό σου, προτιμώντας ανοιχτόχρωμους φακούς. Θα τα βρεις σε ποικιλία
σχεδίων –από light minimal έως extra φουτουριστικά– για να πειραματιστείς.

CAT EYE

γυαλιά

Διατηρούν τη στυλιστική... αξιοπιστία τους στον χρόνο και φέτος μεγαλώνουν λίγο σε μέγεθος. Για να κάνεις δήλωση μόδας, φόρεσέ τα σε μαύρο χρώμα, με κίτρινους ή μοβ φακούς. Έτσι δεν θα τα βγάζεις από τα μάτια σου ακόμα και όταν πέσει ο ήλιος, διατηρώντας το (εντυπωσιακό) στυλ σου για πολλή ώρα!

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

γυαλιά

Η πιο κλασική επιλογή στα γυαλιά ηλίου και (φυσικά) statement για πολλές δεκαετίες. Τη νέα σεζόν θα φορέσουμε
σχέδια στρογγυλά ή aviator, με όλους τους χρωματισμούς στους φακούς να «παίζουν», αλλά με τους καθρέφτες να έχουν την τιμητική τους.

Extra tip: Πέρα από τις τάσεις, τα χρώματα και τα σχέδια που αποτελούν must-have κάθε σεζόν, εσύ πρόταξε το προσωπικό σου στυλ και φυσικά διάλεξε γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπο αλλά και στην προσωπικότητά σου! Μόνο έτσι θα είσαι στη... μόδα! Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!