7 βασικές τάσεις που πρέπει να υιοθετήσεις την άνοιξη

Απευθείας από τα catwalks για να τα προσαρμόσεις στο street style σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
7 βασικές τάσεις που πρέπει να υιοθετήσεις την άνοιξη

Eίναι η εποχή των τάσεων και των αλλαγών στην γκαρνταρόμπα μας και στην ψυχολογία μας. Ο χειμώνας μάς αποχαιρετά σιγά-σιγά οπότε χρειαζόμαστε ένα δυνατό boost στις εμφανίσεις μας, που θα τονίζουν την αισιοδοξία και την καλή μας διάθεση. Η αρχή θα γίνει φυσικά με το χρώμα, που πρωταγωνιστεί έτσι ή αλλιώς στα trends S/S 2022, αλλά και με τα bold μοτίβα, που θα φέρουν αύρα δροσιάς και φρεσκάδας στα looks μας.

Οι πασαρέλες μάς δείχνουν για άλλη μία φορά τον δρόμο και εμείς δεν έχουμε παρά να προσαρμόσουμε τις τάσεις στο καθημερινό μας street style, για να νιώθουμε άνετα και στυλάτα. Η μόδα, λοιπόν, κάνει... κύκλους και φέτος και προτείνει στοιχεία που αγαπήσαμε στο παρελθόν αλλά και μοντέρνα κομμάτια που δημιουργούν ένα σούπερ stylish τελικό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να ξέρεις κι εσύ τα πάντα γύρω από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου και το πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε 7 βασικά στοιχεία που εάν τα προσθέσεις στα looks σου θα είσαι απόλυτα... to the fashion point!

Χρώμα

basic trends

Δεν χρειάζεται να είναι τάση για να εντάξεις το χρώμα στα ανοιξιάτικα looks σου. Κι όταν λέμε χρώμα, εννοούμε ό,τι πιο φωτεινό και δυνατό υπάρχει στην χρωματική παλέτα.

Πλεκτό

knit dress

Είναι ο ορισμός ενός ανοιξιάτικου look, αφού πάντα μια πλεκτή ζακετούλα ή ένα ελαφρύ πουλοβεράκι θα το φοράς την άνοιξη. Μη μείνεις μόνο σε αυτό. Επίλεξε ένα πλεκτό φόρεμα (μίνι ή μάξι) και κάνε τη διαφορά!

Prints

prints

Η άνοιξη αγαπά τα εμπριμέ και εσύ δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις αυτή την προτίμηση στα καθημερινά σου looks. Όσο πιο έντονα τόσο το καλύτερο, αφού πάνε... πακέτο με το χρώμα!

Bustier

basic trends

Είναι sexy και αναδεικνύει το μπούστο. Το τύπου κορσέ τοπ είναι φέτος στα καλύτερά του, αφού θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις θηλυκότητας και επιπλέον πόντους στυλ!

Mix'n'match

style

Θα αναμείξεις φέτος στις εμφανίσεις σου... ό,τι αναμειγνύεται! Φλοράλ με ρίγες, με διαφορετικά prints αλλά και σε... παράταιρα χρώματα. Μη το φοβηθείς, αφού τα prints δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

Θηλυκότητα

basic

Να είσαι κομψή και άνετη ταυτόχρονα, οπότε το casual προσεγγίζει το θηλυκό look, δημιουργώντας μια εικόνα που σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν. Δώσε βάση στα βασικά κομμάτια και στα στυλάτα αξεσουάρ.

80s

trend 80s

Χαμογέλασε πλατιά στις παλαιότερες δεκαετίες και προσάρμοσε τη μόδα του παρελθόντος στα μέτρα σου. Θα χρειαστείς κομμάτια σε Α γραμμή, φωτεινές αποχρώσεις και παπούτσια που κάνουν δήλωση μόδας. Ένα ζευγάρι γυαλιά είναι απαραίτητο αλλά και μια... φιγουρατζίδικη mini bag. (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν)