Oι τάσεις στα denim της νέας σεζόν

Τα αγαπημένα σου jean θα γίνουν... απαραίτητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Oι τάσεις στα denim της νέας σεζόν

Αν υπάρχει ένα ρούχο που δεν λείπει από καμιά γκαρνταρόμπα αυτό είναι σίγουρα το jean. Η απίστευτη προσαρμοστικότητά του το καθιστά δημοφιλή για κάθε περίπτωση, από μια πρωινή εμφάνιση μέχρι την βραδινή σου έξοδο, πάντα με το σωστό styling.

Oι σχεδιαστές μόδας το λατρεύουν και κάθε χρόνο το εντάσσουν στις πασαρέλες τους, χαρίζοντάς του πάντα μια φρέσκια πινελιά, είτε αυτό έχει να κάνει με το χρώμα, είτε με το σχέδιο, είτε με το styling. Οπότε ξέρεις καλά πως δεν μπορείς εύκολα να το... βγάλεις από τη ζωή σου (και την ντουλάπα σου), όχι πως θα ήθελες, βέβαια!

Οι τάσεις έρχονται και ξανάρχονται τιμώντας φέτος το παρελθόν, που σημαίνει ότι vintage κομμάτια μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας και γίνονται απαραίτητα στα καθημερινά μας looks. Τσέκαρε, λοιπόν, αυτά που θα φοράς φέτος περισσότερο, για να μη σε πουν... αδαή και μπες με μεγαλύτερη ευκολία στο χαρούμενο παιχνίδι του styling και της μόδας.

Ανδρόγυνο denim

ανδρόγυνο jean

Με ένα ίσιο, αυστηρό jean παντελόνι θα δημιουργήσεις το τέλειο office look (Με το αντίστοιχο σακάκι), ενώ το βράδυ θα πας στο μπαράκι, βάζοντας από μέσα ένα lingerie top με δαντέλα και φυσικά ψηλοτάκουνα!

New sexy

denim leather

Απόφυγε φέτος τα μίνι και τα στενά κομμάτια και τόνισε τη θηλυκότητά σου συνδυάζοντας denim με δέρμα. Ένα στράπλες κομμάτι είναι ό,τι πρέπει για να τονίσεις διακριτικά το σεξαπίλ σου χωρίς να γίνει η εμφάνισή σου κιτς!

Tie-dye pants

tie-dye παντελόνι

Η αγαπημένη τάση από τα 80s καλά κρατεί εδώ και 2 χρόνια, ενώ φέτος θα προτιμήσουμε ξεβαμμένα κομμάτια σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και ροζ. Συνδύασέ το με ένα top με παγέτες, για μια σούπερ glam (και to the point) εμφάνιση. Κι αν έχεις απορία, τσέκαρε εδώ πώς θα φοράς παγέτες από το πρωί!

Κλος φούστα

κλοσ φούστα

Ξαναγυρίζουμε για άλλη μία φορά στο παρελθόν για να αγαπήσουμε εκ νέου αυτή την κλασική φούστα της εποχής, σε στενή γραμμή, που ανοίγει μετά το γόνατο. Προς Θεού μην τη θεωρήσεις... αντιsexy, αφού μπορείς με ένα crop top ή με ένα bralette να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Φυσικά θα προτιμήσεις ένα T-shirt για να την φορέσεις το πρωί με αθλητικά.

Loose pants

loose pants

Το φαρδύ παντελόνι είναι βολικό στις καθημερινές μας εμφανίσεις αλλά ποτέ βαρετό! Συνδύασέ το με ένα κοντό σακάκι και άφησε λίγο δέρμα να φανεί έτσι για την... στυλιστική αλητεία!

Denim πανωφόρι

denim πανωφόρι

Tο λες και καμπαρντίνα, το λες και φόρεμα! Είναι και τα δύο! Απόκτησε ένα κομμάτι σε στενή γραμμή και μίντι μήκος που θα το βάλεις ως πανωφόρι αλλά και ως φόρεμα, δένοντας τη ζώνη στη μέση σου. Ιδανικά θα το συνδυάσεις με μονοχρωμίες (λευκό και μαύρο), ενώ σαν φόρεμα θα το απογειώσεις με ψηλοτάκουνες γόβες!