5 trends που εδραίωσε στη μόδα η Carrie Bradshaw από το Sex & The City

Πού θα τα αποκτήσεις για να μην σε πούνε... άσχετη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
5 trends που εδραίωσε στη μόδα η Carrie Bradshaw από το Sex & The City

Το περίφημο "Sex and the City" άφησε όχι μόνο τηλεοπτική... εποχή αλλά δημιούργησε κιόλας μόδα από μόνο τους, με τις πρωτγωνίστριες να αφήνουν το στίγμα τους στον χώρο του στυλ! Η συνέχεια ίδια κι απαράλλαχτη στο "And Just Like That", που πήρε την σκυτάλη στο ίδιο στυλιστικό... μήκος κύματος. Εμείς, ωστόσο, θα ασχοληθούμε με την πολυαγαπημένη μας Carrie Bradshaw (την Sarah Jessica Parker) και θα βάλουμε στο μικροσκόπιο 5 trends (δες εδώ τις βασικές τάσεις της νέας σεζόν) που εδραίωσε με τις εμφανίσεις της στο εν λόγω σίριαλ, τα οποία καλά κρατούν ακόμα και σήμερα, αφού δημιουργούν ευφάνταστες εμφανίσεις που είναι όλες... δαχτυλοδεικτούμενες.

Ο λόγος; Πρόκειται για κομμάτια που κάνουν δήλωση μόδας όσα χρόνια κι αν περάσουν, γι' αυτό κι εμείς τα λατρεύουμε και εσύ πρέπει να τα αποκτήσεις άμεσα σε χαμηλότερη τιμή φυσικά - αν δεν τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, που (μην ξεχνάς) είναι η εποχή να βάλεις σε τάξη!

5 trends από το Sex and the City

Δεν είναι τυχαίο που η Carrie είναι fashion icon από τα λίγα, με τις στυλιστικές επιλογές της να μην περνούν απαρατήρητες, αφού έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει επάνω της κάθε κομμάτι και να το κάνει το λιγότερο... ξεχωριστό. Έτσι 6 αγαπημένα της items, που φόρεσε στο Sex and the City έγιναν και δικά μας απαραίτητα και φυσικά όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τα διαλέγουμε πάντα στις εξόδους μας, συνδυάζοντάς τα με ευφάνταστους και μοδάτους τρόπους.

The name necklace, ή αλλιώς το μενταγιόν με το όνομα (δικό σου ή αγαπημένου σου προσώπου), που στολίζει διαχρονικά τον λαιμό μας και γίνεται τα τελευταία χρόνια μανία. Θα το επιλέξεις σε χρυσαφί ή ασημί, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θέλεις να κάνεις. Κι αν θέλεις θυμήσου πώς θα κάνεις το πιο μοδάτο layering με τα κοσμήματά σου!

Η Fendi baguette, που αποτελεί σταθερή αξία στον κόσμο της μόδας αλλά και στις fashionistas, με τον αγαπημένο Οίκο να την κατασκευάζει σε διάφορες εκδοχές, με παγέτες, ύφασμα, χρώματα, προκειμένου να αποκτήσεις αυτή που θα αναδείξει τα looks σου.

Η φούστα τουτού, ξέρεις αυτή η τούλινη μπαλαρινίστικη φουστίτσα που τη φοράμε σε διάφορα μήκη, πρωί και βράδυ, για να ξεχωρίσουμε από τα πλήθη, είναι must. Θα την βάλεις ακριβώς όπως η Carrie, δηλαδή με απλό T-shirt, για να είσαι to-the-point.

Τα Manolo Blahnik γοβάκια σε διάφορα χρώματα αποτελούν σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και φυσικά η πρωταγωνίστρια τα τίμησε δεόντως στη σειρά - και συνεχίζει στο And Just Like That.

Tη λουλουδάτη μπουτονιέρα, που θα τη φορέσεις πάνω σε μπλούζες, σακάκια και παλτό και θα την αφήσεις να κάνει μόνη της fashion statement. Προτίμησε μια μονόχρωμη που συνδυάζεται ευκολότερα και είναι safe επιλογή.

Οι οικονομικές προτάσεις μας

Το μενταγιόν

μενταγιόν με όνομα

Θα το βρεις εδώ

Η φούστα

φούστα τουτού

Θα την βρεις εδώ

Τα γοβάκια

γόβες με αγράφα

Θα τα βρεις εδώ

Η μπουτονιέρα

μπουτονιέρα

Θα την βρεις εδώ

Η τσάντα

φούξια τσάντα

Θα την βρεις εδώ