5 τάσεις που θα είναι hot το 2024 σύμφωνα με τα κορίτσια του street style

Ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους τα πιο trendy σύνολα του νέου έτους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

To street style είναι πάντα δηλωτικό των τάσεων που θα φοράμε τη νέα σεζόν ή τους επόμενους μήνες, αφού, όπως είπε και η Coco Chanel "τα ρούχα που δεν βγαίνουν στους δρόμους δεν έχουν καμία απολύτως επιτυχία"! Οπότε εύκολα καταλαβαίνεις πως ό,τι κυκλοφορεί στις πόλεις του κόσμου είναι trend για να το υιοθετήσεις. Έτσι για άλλη μία φορά 5 είναι οι βασικές τάσεις που ξεχώρισαν μέχρι τώρα και που θα είναι hot το 2024.

5 βασικές τάσεις που θα φοράμε όλες το 2024

Πινελιές μπορντό


Style note: Ενώ εγώ αγαπώ πολύ το κόκκινο, που φέτος είναι must χρώμα και μπορείς να το εντάξεις στα looks σου με 17 διαφορετικούς τρόπους, το μπορντό φέτος κλέβει την παράσταση. Κάνει οποιοδήποτε σύνολο να φαίνεται αμέσως πολυτελές, οπότε πρόσθεσε στο look σου μια τσάντα (δες ποια θα αποκτήσεις φέτος μέχρι 50 ευρώ), ένα πανωφόρι ή ένα ζευγάρι sneakers - ή και τα τρία.

Μάξι φούστα

Style note: Ξέχασε για λίγο τα μίνι και τις slip φούστες και στρέψε το βλέμμα σου σε "γεωμετρικές" μάξι φούστες που θα κάνουν δήλωση μόδας στο look σου. Φόρεσέ τες με τα αγαπημένα σου flats, oversized blazer και φυσικά με τα loose πουλόβερ του χειμώνα - με 6 διαφορετικούς τρόπους.

Μάξι παλτό

Style note: Μπορεί να μην σου ακούγεται και τόσο καινούργιο αυτό, αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν μην υποτιμήσεις ποτέ τη δύναμη ενός υπέροχου μαύρου παλτό. Μάλιστα, φέτος ένα μάξι κομμάτι, σε tailored γραμμή, που... σκουπίζει σχεδόν το πάτωμα ταιριάζει εύκολα με κάθε στυλ και σε all-day looks. Προτίμησε ένα loose ή ένα εκκεντρικό κομμάτι για να κάνεις εντύπωση!

Ασημί κοσμήματα

Style note: Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό, το ασήμι κερδίζει στα σημεία το χρυσό αυτήν τη στιγμή. Φορέματα, παντελόνια, παπούτσια, τσάντες και πανωφόρια, όλα έχουν φέτος μια silver πινελιά, αλλά τα κοσμήματα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση. Κι αν αγαπάς πολύ τα χρυσαφί σου σκουλαρίκια, δεν είναι κακό να κάνεις μια δοκιμή!

Ηοοdies μέσα από... τα πάντα

Style note: Η Miu Miu παρουσίασε το hoodie στην πασαρέλα και τώρα όλες οι fashionistas στο street style το αντέγραψαν για τον χειμώνα του 2023. Φόρεσέ το μέσα από το παλτό σου, το σακάκι ή το μπουφάν σου. Τόσο απλά.