Puffer jacket: Το πιο trendy μπουφάν του χειμώνα που λατρεύουν οι γυναίκες

Πώς θα φορέσεις με στυλ τη Νο1 τάση της εποχής

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το puffer jacket έχει κερδίσει τη θέση του στην γκαρνταρόμπα μας τον χειμώνα αλλά και τα διαπιστευτήριά του ως ένα από τα trendy πανωφόρια για ανεπιτήδευτα cool εμφανίσεις. Είναι βασικό κομμάτι στο χειμερινό ντύσιμο και σίγουρα σού λύνει τα χέρια στην περίπτωση που χρειάζεσαι ένα στυλάτο μπουφάν στο κρύο.

Η ομάδα μόδας του youweekly.gr και η @athina_dolapsaki σού προτείνουν το πιο hot κομμάτι Pink Woman, που μαζί του θα κάνεις άπειρους συνδυασμούς ανάλογα με το στυλ σου. Δες το ακόλουθο βίντεο και πάρε ιδέες.


Το πιο trendy puffer jacket του χειμώνα

Eίναι η σεζόν του. To "φουσκωτό" μπουφάν κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στο street style αλλά και ανάμεσα στις επώνυμες που το φοράνε στην καθημερινότητά τους. Μπορεί, λοιπόν, παλαιότερα να μην το θεωρούσαμε και τόσο κομψό, λόγω του όγκου του, ωστόσο στην πορεία του χρόνου έγινε μεγάλη τάση (θυμήσου εδώ τις βασικές της σεζόν), που φοριέται πλέον από το πρωί με αθλητικά παπούτσια μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα. Μάλιστα, το μαύρο χρώμα είναι το πιο βολικό, αφού ταιριάζει εύκολα με όλα μας τα ρούχα!

puffer maxi

Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Η @athina_dolapsaki σε φουλ χριστουγεννιάτικο mood φόρεσε το πιο hot κομμάτι Pink Woman,

puffer-pink woman

Θα το βρεις εδώ

που συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο επίσης Pink Woman

μαύρο ζιβάγκο

Θα το βρεις εδώ

ολοκληρωνοντας το casualwear look της με γυαλιά ηλίου @versace

γυαλιά ηλίου

Θα τα βρεις εδώ

και μποτάκια @nakshoes

μποτάκια nak

Θα τα βρεις εδώ

Δες περισσότερες προτάσεις: 5 puffer jackets για να διαλέξεις

H αλήθεια είναι πως τα σχέδια σε puffer jackets είναι ανεξάντλητα και η Pink Woman έχει για σένα πολλές προτάσεις σε μαύρο χρώμα, ανάλογα με το στυλ σου και τους συνδυασμούς που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου. Οπότε δεν έχεις παρά να δεις 5 ακόμα ιδέες, για να αποκτήσεις φέτος περισσότερα από τα αγαπημένα μαύρα μπουφάν του χειμώνα.

puffer fur

Με γούνα - Θα το βρεις εδώ

puffer crop

Crop - Θα το βρεις εδώ

puffer oversized

Οversized - Θα το βρεις εδώ

puffer black

Με κουκούλα - Θα το βρεις εδώ

puffer koukoula

Με τσέπες - Θα το βρεις εδώ

Δείτε επίσης: Πώς να ντυθείς όταν κάνει κρύο; 7 σύνολα για casual και elegant looks

Οι επώνυμες τα φοράνε στο street style

Αν αναζητάς έμπνευση για το πώς θα το συνδυάσεις, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις επώνυμες μοντέλες του πλανήτη Χόλιγουντ, που "τσάκωσε" πρόσφατα ο φακός, για να πάρεις ιδέες styling χωρίς να κουραστείς. Να θυμάσαι ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που θέλει σωστό χειρισμό, για να δείξει πάνω σου κομψό και εντυπωσιακό συνάμα.


Info

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.