Αφήνω το τζιν στην άκρη - Θα φοράω αυτές τις 4 κομψές τάσεις στις φούστες για το 2024

Ένα κομμάτι που θα κάνει θραύση όλο το νέο έτος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που ενόψει του νέου έτους αρχίζουμε σιγά-σιγά να βλέπουμε τα στυλ που ξεχώρισαν στις πασαρέλες να γεμίζουν όχι μόνο τις βιτρίνες αλλά να κυριαρχούν κιόλας στο street style. Τα τελευταία χρόνια, οι φούστες εμφανίζονται παντού, σε όλα τα μήκη, σχέδια και αποχρώσεις, ενώ για τους επόμενους μήνες πολλά είναι τα στυλ που θα ξεχωρίσουν.

Παρατηρώντας τις τάσεις στις φούστες που είδαμε για πρώτη φορά στις πασαρέλες στο Λονδίνο, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, τέσσερα είναι τα συγκεκριμένα στυλ που ξεχωρίζουν αυτήν τη στιγμή και είναι συναρπαστικά. Οι διάφανες φούστες απευθείας από τη δεκαετία του '90, τα λευκά κομμάτια, οι φούστες που ενσωματώνουν κρόσια και φυσικά οι δερμάτινες - ο "ήρωας" του χειμώνα ξεκάθαρα.

Είναι η εποχή των πουλόβερ, οπότε σίγουρα χρειάζεσαι μια έμπνευση για να τα φορέσεις (δες 6 τρόπους που μπορείς να το βάλεις φέτος) και να τα αναδείξεις όπως τους αξίζει. Ανακάλυψε λοιπόν στη συνέχεια τις 4 τάσεις στις φούστες για το 2024 που θα δεις κι εσύ σύντομα ότι θα "παίζουν' παντού - αν όχι ήδη! Και υπάρχει μία για σένα - είτε είσαι κορίτσι του minimal είτε του... πάρτι!

Δείτε επίσης: Εκπτώσεις στα Zara - 10 items που θα φοράς και την άνοιξη και δεν πρέπει να χάσεις

4 top τάσεις στις φούστες του 2024

Διάφανες

Είδαμε την αναβίωση του see-through το 2022 από τους Schiaparelli, Khaite και Rejina Pyo, συνεχίζοντας να αποδεικνύει και τη νέα χρονιά τη μακροζωία του. Είναι ο "ήρωας" των τάσεων και ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς το 2024 με έξτρα στυλ. Για βράδυ ή πρωί, εσύ θα διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη φούστα, προτιμώντας ωστόσο ένα μακρύ κομμάτι στα looks σου.

φούστα δαντέλα

Με δαντέλα, €69,30, BSB

διάφανη φούστα

Pencil, €85, Alexandra Katsaiti

Με κρόσια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOANA VAZ (@joanavaz_)

Το 2024 θα βλέπεις διαρκώς γύρω σου φούστες μίντι ή μάξι με κρόσια στο τελείωμά τους ή ως διακοσμητικό στοιχείο πάνω στο σχέδιο. Μάλιστα, ήδη φορέθηκαν πολύ και στις γιορτές λόγω του εντυπωσιακού χαρακτήρα τους - και σε φορέματα επίσης τα κρόσια κάνουν θραύση φέτος.

φούστα κρόσσια

Mε παγέτες, €94,95, Soaked

καφέ φούστα

Καφέ, €34,99, Silia D.

Δερμάτινες

Νομίζεις ότι φέτος η δερμάτινη φούστα αναστήθηκε και βγήκε ξαφνικά στο προσκήνιο; Όχι, βέβαια, αφού δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα στην αλήθεια. Αποτελeεί σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και επιστρέφει κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, οπότε είναι το τέλειο... επενδυτικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου.

δερμάτινη φούστα

Μπορντό, €59,90, Katy Perry

δερματινη φούστα με κρόσσια

Καφέ με κρόσια, €54,90, Influencer

Λευκές


Είναι το χρώμα του χειμώνα και μην γελάσεις. Μαζί με το λευκό παλτό και το επίσης λευκό παντελόνι επιλέγονται για να φωτίσουν στυλιστικά τιε μουντές χειμωνιάτικες μέρες μας. Φέτος μίνι, μίντι ή μάξι οι λευκές φούστες θα κάνουν επιδρομή στο... street style.

λευκή πλεκτή φούστα

Πλεκτή, €25,99, Oysho

slip skirt

Slip skirt, €24,90, Naomi