Αυτά είναι τα παντελόνια που θα (ξανα)δούμε παντού τους επόμενους μήνες

Δες πώς θα φορέσεις την πιο hot τάση του 2024

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Oι ειδικοί της μόδας δείχνουν τα... σημάδια ότι το έχουν προσέξει! Μια τάση, ή μάλλον, η επιστροφή μιας τάσης που, κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε να επαναλαμβάνεται το 2024: Τα λεοπάρ παντελόνια. Μιλήσαμε για επιστροφή γιατί αυτό το trend ήταν κλασικό στις αρχές της χιλιετίας, όταν τα animal prints "έπαιζαν" σχεδόν παντού, ιδίως σε "φουσκωτά" σχέδια, χαρακτηριστικά της περιόδου.

Τα σημάδια αυτής της "αναγέννησης" των λεοπάρ παντελονιών έχουν ήδη φανεί στις πασαρέλες Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων των Ferragamo, Bottega Veneta, Stella McCartney και Blumarine.

Λεοπάρ παντελόνια: Πώς να ταιριάξετε το «πάνω» και το «κάτω»

Προφανώς, το κρίσιμο ερώτημα είναι: Πώς θα φορέσω τα λεοπάρ παντελόνια την τρίτη δεκαετία της νέας χιλιετίας; Η απάντηση είναι πιο απλή από ό,τι φαντάζεσαι: Ακολουθώντας το στυλ που έχει κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος της Generation Z. Στην ουσία, δεν πρέπει να φοβάσαι να συνδυάσεις διαφορετικά μοτίβα μαζί.

Η τελευταία γενιά των fashionistas δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει ένα funky ή πρωτότυπο εμπριμέ παντελόνι με ένα τοπ που, αντί να είναι απλό (ο παλιός νόμος της κομψότητας), διαθέτει επίσης ένα εμπριμέ σχέδιο. Η ίδια αρχή ισχύει και στην περίπτωση του λεοπάρ παντελονιού: Το πάνω μέρος του συνόλου μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό σχέδιο από το κάτω.

Συμπέρασμα; Διασκέδασε όσο μπορείς με το styling! Προφανώς και κανείς δεν θα σε εμποδίσει να συνδυάσεις το λεοπάρ παντελόνι σου με ένα μονόχρωμο top, αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, για να αποφύγεις το... προβλέψιμο, η συμβουλή είναι να προσθέσεις ακόμα μία νότα αντίθεσης σε "εμπριμέ", για παράδειγμα μέσα από ένα μεγάλο κασκόλ, που δεν πρέπει φυσικά να λείπει φέτος από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Παπούτσια: Από Μary Janes μέχρι sneakers

Και τι γίνεται με τα παπούτσια; Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξεις ένα ζευγάρι που κάνει δήλωση μόδας. Προτίμησε ένα από τα πιο cool παπούτσια της εποχής, ένα ζευγάρι Μary Janes, επιλέγοντάς τα σε ζωηρή απόχρωση, ώστε να ξεχωρίζουν και να μην "επισκιάζονται" από τη δυναμική του παντελονιού.

Ή, για ένα ακόμα πιο casual στυλ, προτίμησε sneakers (δες τις 5 μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν στα αθλητικά), σε χρώμα που να μην περνά απαρατήρητο. Ένα ζευγάρι σε έντονο κίτρινο ή μπορντό είναι μια τέλεια λύση.


Πώς θα διαλέξεις ένα λεοπάρ παντελόνι

Εν ολίγοις, το 2024 τα λεοπάρ παντελόνια ετοιμάζονται να "βρυχηθούν" ξανά, προς τέρψη των εραστών της αισθητικής Y2K, αλλά με υψηλότερο ποσοστό δημιουργικότητας και προσωπικής πρωτοβουλίας στους συνδυασμούς. Είσαι έτοιμη να "αγκαλιάσεις" την τάση; Όσο το σκέφτεσαι, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μου για το το επόμενο λεοπάρ παντελόνι σου.

λεοπάρ παντελόνι

Σε ίσια γραμμή, €115,50, All Saints, atticadps.gr

παντελόνι με λάστιχο

Με λάστιχο, €47,96, Kaffe

λεοπάρ κολάν

Στενό, €89, Forel

wide legs pants

Wide legs, €97,93, Juicy Couture