Denim(ania): 5 μοδάτα τζιν του 2024 μέχρι 19,99 ευρώ που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Στενό ή φαρδύ; Ανοιχτόχρωμο ή σκούρο; Δες τα must-have της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αυτό που καταλάβαμε από τις τελευταίες επιδείξεις μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι ότι τα τζιν δεν έχουν φύγει από τη μόδα. Αντιθέτως. Έχουν χαρακτηριστεί ως το ρούχο 'βασιλιάς" της γκαρνταρόμπας από το πρωί έως το βράδυ, μεταβαίνοντας από ένα casual κομμάτι στο ιδανικό συμπλήρωμα για εκείνα τα βράδια που δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε με τίποτα την άνεσή μας.

Παράδειγμα η Kaia Gerber, που άνοιξε την πασαρέλα του Valentino με μπλε τζιν, ξεκούμπωτο πουκάμισο και statement αξεσουάρ, από παπούτσια με φιόγκους μέχρι σκουλαρίκια με κρύσταλλα. Μια εμφάνιση που όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε, ακολουθώντας τη φιλοσοφία: "λίγη προσπάθεια, μεγάλη απόδοση".


Τα τζιν του 2024 ικανοποιούν όλες τις ανάγκες, αφού στις βιτρίνες μπορείς να βρεις μοντέλα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, αλλά υπάρχουν και μερικά κομμάτια που τείνουν να καθορίσουν τις φετινές τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού: Και αυτή είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις τώρα, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.

Μην ξεχνάς ότι το τζιν ήταν επίσης ένα σημαντικό κομμάτι στο ντεμπούτο του Sabato De Sarno στην Gucci: Τα μοντέλα έδειξαν φαρδιά τζιν indigo στην πασαρέλα με πλεκτά τοπ γεμάτα κρύσταλλα και εμβληματικές τσάντες Jackie.


Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, μαζί τα 5 top τζιν του 2024, από τις πασαρέλες μέχρι την γκαρνταρόμπα σου, με μερικές συμβουλές για το πώς να τα φορέσεις.

5 τζιν του 2024 για να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Dark denim


Το tailored denim που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου: Η σκούρα απόχρωση είναι ιδανική για να δείξουν τα πόδια ψηλότερα ακόμα και στo σχέδιο low waist. Το μπλε τζιν θα είναι η εναλλακτική του κομψού παντελονιού, που θα φορεθεί με γόβες και boyfriend πουκάμισο.

σκούρο τζιν

Σε φαρδιά γραμμή, €12,99, Zara

Wide legs jean

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe)

Τέλειο για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αφού η χαλαρή εκδοχή του, με απαλό καβάλο, ίσιο αλλά φαρδύ μπατζάκι, που ακουμπά στο πέλμα, μας βοηθά να το βάλουμε σε καθημερινή βάση με πλεκτά ή με tailored jackets.

μπλε τζιν

Με φαρδιά μπατζάκια, €19,99, Stradivarius

Ίσιο denim 90s

View this post on Instagram

A post shared by TOVE (@tovestudio)

Η δεκαετία του '90 σηματοδότησε τον θρίαμβο του denim χάρη σε αυτό το μινιμαλιστικό casual κομμάτι. Το ίσιο τζιν, ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο θα πρωταγωνιστήσει όλο το 2024.

ίσιο τζιν

Ανοιχτόχρωμο, €15,99, Stardivarius

Loose jean

Δεν μιλάμε απλώς για φαρδιά τζιν, αλλά για πολύ πολύ φαρδιά κομμάτια. Μπορούν να φορεθούν εύκολα με couture tops και να γίνουν οι "πρωταγωνιστές" στα βραδινά outfits των ενημερωμένων fashionistas.

φαρδύ τζίν

Με πιέτες, €19,99, Mango

Μαύρο jean με vintage εφέ

View this post on Instagram

A post shared by Diesel (@diesel)

Κάποιοι προτιμούν ξεβαμμένο μαύρο και άλλοι μια απόχρωση του γκρι. Γεγονός παραμένει ότι αυτό το τζιν έχει ήδη καθορίσει τις μοντέρνες εμφανίσεις του περασμένου έτους και επιβεβαιώνεται ξανά ως ο πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας του 2024. Με την εναλλακτική του κομψότητα είναι ιδανικό για total black looks και grunge εμφανίσεις, συνδυασμένο με μεταλλικά στοιχεία για αντίθεση.

μαύρο τζιν

Χαμηλόμεσο, €12,99, Zara