Zara: Γιατί όλα τα κορίτσια στο street style επενδύουν σε αυτό το φόρεμα;

Θα το αποκτήσεις με 17,99 ευρώ και θα το φοράς με 3 τρόπους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι χειμώνας και χρειάζεσαι κομμάτια βολικά, που θα σε κρατήσουν ζεστή και παράλληλα θα είναι άνετα και στυλάτα. Σωστά. Επενδύεις καθημερινά στην capsule γκαρνταρόμπα σου, δημιουργώντας σύνολα με basic χειμερινά κομμάτια και είσαι στυλάτη όλη μέρα. Σωστά.

Παρακολουθεις τις τρέχουσες τάσεις και βλέπεις τι φοράνε τα κορτίτσια στο street style, οπότε βλέπεις -όπως και εγώ- ότι ένα φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, αφού συνδυάζει όλα τα παραπάνω και θα το φοράς όλη την άνοιξη, ενώ -το σημαντικότερο- θα το βρεις στο Zara μόλις με 17,99 ευρώ.

Ένα denim φόρεμα, που μπορείς να αξιοποιήσεις τον χειμώνα με τις μπότες σου και το teddy παλτό σου και τη νέα σεζόν με ψηλοτάκουνες γόβες σε φωτεινό χρώμα και ένα ελαφρύ πανωφόρι - ήτοι μια καμπαρντίνα. Οπότε δεν έχεις παρά να σπεύσεις να το αποκτήσεις πριν γίνει sold out.

Το denim φόρεμα από τα Zara θα σου λύσει τα χέρια όλη τη σεζόν

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των fashionistas, αφού είναι κλασικό και διαχρονικό σχέδιο και μπορείς να το αξιοποιήσεις εύκολα σε πολλά looks. Με κουμπιά μπροστά και σε μίντι μήκος είναι βολικό και άνετο, ενώ θα σου προτείνω στη συνέχεια 3 τρόπους για να το φορέσεις, χωρίς να δυσκολευτείς και πολύ.

denim zara φόρεμα

Μαύρο ζιβάγκο από μέσα + μπότες μέχρι το γόνατο

Style tip: Θα δημιουργήσεις μια ρετρό εικόνα και εάν θέλεις να προσθέσεις στο look σου μια θηλυκή πινελιά, φόρεσε δίχτυ καλσόν (το Νο1 αξεσουάρ του χειμώνα) και άφησε μερικά κουμπιά ανοιχτά στους μηρούς.

View this post on Instagram

A post shared by Maya ???????? (@aliasmayou)

Συνδύασέ το με:

μαύρο ζιβάγκο

Μαύρο ζιβάγκο, €16, ΟΝLY

μαύρες μπότες

Μαύρες μπότες, €260, Guess

Με teddy coat + Ugg μπότες

Style tip: Ένα σύνολο που θα σε ζεστάνει, ενώ είναι από τα πιο μοδάτα casualwear που θα δεις φέτος στο street style. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι γούνινα "αυτάκια" στο κεφάλι σου και κάνε δήλωση μόδας.

Συνδύασέ το με:

μπεζ παλτό

Teddy παλτό, €89,91, Edited

ugg boots

Ugg μπότες, €276, Kalogirou

Με κόκκινο παλτό + κόκκινες kitten heels + κόκκινο οπάκ καλσόν

Style tip: Tι να πω τώρα για το κόκκινο, αφού είναι must-have της σεζόν. Το σκούρο denim φόρεμα ταιριάζει ιδανικά με το bold red, δημιουργώντας ένα outfit το ίδιο θηλυκό και στυλάτο. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν στον ίδιο τόνο.


Συνδύασέ το με:

κόκκινο παλτό

Κόκκινο παλτό, €32,99, H&M

κόκκινα γοβάκια

Mary Janes, €90, Classico

κόκκινο καλσόν

Κόκκινο καλσόν, €4,90, Moutakis