Νόμιζα ότι αυτή η τσάντα ήταν... ντεμοντέ - Η Angelina Jolie και οι Γαλλίδες διαφωνούν

Aπογειώνει την κομψότητα και το διαχρονικό στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Το προσωπικό στυλ της Angelina Jolie έχει να κάνει με την κομψότητα και την απλότητα. Προτιμώντας μια σκούρα χρωματική παλέτα, η ηθοποιός προτιμά συνήθως μαύρα, μπλε και γκρι σύνολα τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, επιλέγοντας μάλιστα total looks.

Για να κάνει τη διαφορά προτιμά προσεγμένα αξεσουάρ και κυρίως κομμάτια που τραβούν πάνω τους το βλέμμα και κάνουν δήλωση μόδας. Η ίδια αγαπά τα μεγάλα γυαλιά ηλίου σε κλασικά σχέδια, αλλά πρόσφατα την είδαμε στους δρόμους του Λος Άντζελες να φοράει ένα "παλιακό" αξεσουάρ που ωστόσο χαρίζει σε κάθε σύνολο μια κομψή εικόνα.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Η αλήθεια είναι πως και στο street style του Παρισιού η εν λόγω all-time classic τσάντα κάνει θραύση, αφού τα κορίτσια της μόδας την προτιμούν για να αναβιώσουν το ρετρό στυλ με απόλυτη επιτυχία. Αποτελεί, μάλιστα, ένα από τα πιο στοχευμένα κομμάτια για παρόμοιες εμφανίσεις.

Μια ντεμοντέ τσάντα απέλεξε η Angelian Jolie

Η Jolie επέλεξε μια κομψή τσάντα με λαβή στην αγαπημένη της jet-black απόχρωση - θυμήσου τι χρώμα θα έχουν οι τσάντες το 2024. Με λείο δερμάτινο φινίρισμα, προσεγμένο κλείσιμο με κούμπωμα και μέγεθος τόσο... όσο, το εν λόγω αξεσουάρ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσεις κι εσύ ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα σε ένα casual ντύσιμο.


Με ένα γκρι μάλλινο πουλόβερ και μαύρο φαρδύ παντελόνι, η ηθοποιός δημιούργησε μια κομψή και φινετσάτη εμφάνιση. Η bold πινελιά μπήκε στο outfit μέσα από το κόκκινο μανικιούρ της, που έκανε τη διαφορά.

Έχοντας ξεχωρίσει τη δεκαετία του 1900, η ​​τσάντα επιστρέφει το 2024 - αποδεικνύοντας ότι αξίζει πάντα να κρατάς στην ντουλάπα σου αντικείμενα που είναι κλασικά και διαχρονικά. Ιδανική για μια πρωινή αλλά και βραδινή έξοδο, είναι αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύει τα απαραίτητα, αλλά δεν θα πρέπει να την γεμίζεις πολύ, γιατί θα χάσει την κομψότητά της.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Θα τη φορέσεις το ίδιο καλά με casualwear αλλά και με μια pencil φούστα και το ζακετάκι σου, δημιουργώντας μοδάτα αλλά και vintage looks. Μάλιστα, μπορείς να την επιλέξεις σε μπορντό χρώμα, εφαρμόζοντας την αλάνθαστη mirroring method.

Shop the bag

μαύρη ρετρό τσάντα

Με χρυσαφί λεπτομέρειες, €256, Vivienne Westwood

μπλε τσάντα

Με αλυσίδα, €12,99, Mango

μαύρη κροκό τσάντα

Κροκό, €650, Bally

κροκό γαλάζια τσάντα

Γαλάζια, €290, Vivienne Westwood

μαύρη τσάντα

Tote bag, €499, Comme Des Garçons