Αυτό το "ανοιξιάτικο" τζάκετ θα το βλέπεις παντού από τον επόμενο μήνα

Ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα - Θα το βρεις και στις εκπτώσεις για να είσαι έτοιμη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα δεν μπορούμε να κρατηθούμε και να μη ρίξουμε μια ματιά στις τάσεις της άνοιξης, για να προετοιμαστούμε στυλιστικά σχετικά με το τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν. Για να μπω, λοιπόν, στο ανοιξιάτικο πνεύμα κάνω λίγο... παραπέρα τα παλτό μου, τα χοντρά πανωφόρια μου και τις γούνες υπέρ μιας νέας τάσης στα jackets της σεζόν, που διαθέτει διαχρονική κομψότητα, προσφέρει ευελιξία και αναμφισβήτητα χαρίζει ένα chic φινίρισμα σε κάθε σύνολο.

Ενώ η τάση του cropped trench coat παραμένει αδρανής εδώ και μερικές σεζόν, αφού η δίδυμη... μακριά (σε μήκος) "αδελφή" της είναι περισσότερο δημοφιλής, την επόμενη άνοιξη φαίνεται πως θα κάνει δυναμικό comeback. Επιπλέον, ο όρος "cropped trench coat" αυξάνεται ξαφνικά στις αναζητήσεις στο Google, αλλά και τα κορίτσια στο street style φαίνεται πως βλέπουν το περίφημο "κοντό καμπαρντινάκι" με άλλο μάτι. Κι εμείς μαζί τους...

Το "ανοιξιάτικο" τζάκετ που θα βλέπεις παντού σε έναν μήνα

Είναι ένα κομμάτι βολικό στο styling και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα all-day looks σου, χαρίζοντάς σου έξτρα δόσεις κομψότητας. Μαζί του θα δημιουργήσεις casual εμφανίσεις με φόρεμα, φούστα (ειδικά με μάξι ταιριάζει τέλεια) αλλά και τζιν παντελόνι (σίγουρα με ένα από τα 8 που δεν φεύγουν από τη μόδα), ενώ εάν το επιλέξεις σε ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα (καφέ ή μαύρο) θα το φοράς για χρόνια - αν δεν έχεις ήδη ένα στην ντουλάπα σου!


Να θυμάσαι, ότι μπορείς να το αποκτήσεις στο κλασικό ύφασμα της καμπαρντίνας, για πιο ανοιξιάτικους συνδυασμούς, ή και μάλλινο ή δερμάτινο, για να το φορέσεις από τώρα, όπως κάνουν τα κορίτσια του street style.

Highlight: Είτε το φορέσεις ανοιχτό είτε το δέσεις στη μέση, καλό ειναι το top που θα φορέσεις από μέσα να μην ξεπερνά το μήκος του, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valeria (@cinemalera)

The shopping list

μπεζ καμπαρντινάκι

Καφέ, €74,90, Abercrombie

καστόρι καμπαρντινάκι

Καστόρι, €15,99, Zara

δερμάτινο καμπαρντινάκι

Δερμάτινη, €299, Massimo Dutti

κοντή καμπαρντίνα

Mπεζ, €12,99, Zara

πράσινο μπουφάν

Πράσινη, €29,90, Only