Hello 90s: Αυτή η νοσταλγική τάση στα παντελόνια επιστρέφει και σίγουρα θα αντικαταστήσει τα κολάν

Είναι άνετο, βολικό και σούπερ στυλάτο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Από όλες τις "απρόβλεπτες" τάσεις της δεκαετίας του '90, που δυσκολευτήκαμε η αλήθεια είναι να τις φορέσουμε, υπάρχουν και κάποιες που παραμένουν σταθερή αξία στην ντουλάπα μας, έστω κι αν δεν τις προτιμάμε πια, ενώ άλλες τις βλέπουμε στους δρόμους του κόσμου αλλά και στις πασαρέλες, να επανακάμπτουν δυναμικά και ξεκάθαρα!

Μία από αυτές έρχεται με φόρα από το παρελθόν και κατά πως φαίνεται όχι μόνο θα μας κάνει να νιώσουμε νοσταλγικά βλέποντάς την αλλά θα θέλουμε να την υιοθετήσουμε asap, αφού μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τα κολάν μας!

Μια νοσταλγική τάση στα παντελόνια θα αντικαταστήσει τα κολάν

Το capri παντελόνι είναι εδώ και επανέρχεται δυναμικά στη ζωή μας, ενώ μαζί με το cargo, από την ίδια δεκαετία, θα φορεθούν πολύ όλη τη νέα σεζόν. Και μπορεί να έχουμε λατρέψει τα φαρδιά τζιν, αλλά αυτό το κομψό και θηλυκό -σούπερ ρετρό επίσης- κομμάτι θα γίνει το αγαπημένο μας, αφού εύκολα υποστηρίζει κάθε στυλ.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα το συνδυάσεις, η απάντηση είναι "όπως ακριβώς το κολάν σου". Λόγω της στενής γραμμής του, οι influencers το συνδυάζουν με φαρδιά μπλουζάκια και υπερμεγέθη τζάκετ αλλά και με κοντά τόπ και σακάκια, αποδεικνύοντας πόσο ευέλικτο είναι πραγματικά αυτό το παντελόνι.

Το ιδανικό look πάντως με capri παντελόνι είναι το εξής: boxy blazer + λευκό μπλουζάκι + kitten heel mules = μια στυλάτη και σούπερ κομψή εμφάνιση ακόμα και για να πας στο γραφείο το πρωί! Να θυμάσαι ότι μπορείς να επιλέξεις διάφορα υφάσματα, από βαμβακερό και μάλλινο, μέχρι δαντελένιο και δερμάτινο, ενώ μόλις ανοίξει ο καιρός θα δεις παντού όλα τα... χρώματα του ουράνιου τόξου.

Φόρεσε τα capri και με χαμηλά παπούτσια, μπαλαρίνες και Mary Janes, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από έναν συνδυασμό με ψηλοτάκουνα mules, slingbacks αλλά και kitten heels. Ειδικά για τις βραδινές σου εμφανίσεις, εάν επιλέξεις ένα σε σατέν ύφασμα.

Αγόρασε ένα capri παντελόνι

μπεζ παντελόνι

Μπεζ, €17,99, Mango

χακί παντελόνι

Χακί, €44,93, Fransa

σατέν παντελόνι

Σατέν, €122, Milkwhite

καρό παντελόνι

Καρό, €71,95, Tom Tailor

μαύρο παντελόνι

Μαύρο, €45, Forel