Αυτά είναι τα 6 μοδάτα σανδάλια για το καλοκαίρι του 2024

Αυτά που έχεις στην ντουλάπα σου είναι στη μόδα;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ναι, κάνει ακόμα κρύο. Ναι, είμαστε στον χειμώνα. Ναι, δεν είναι ακόμα εποχή για σανδάλια. Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να ρίξουμε μια ματιά στα μοντέρνα παπούτσια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 προκειμένου να μάθουμε ποια χρώματα και σχέδια θα φορέσουμε μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός - τουλάχιστον με τζιν παντελόνι.

Στην πραγματικότητα, η μόδα μάς καλεί να φορέσουμε ανοιχτά παπούτσια ακόμα και τώρα (ναι, με τις χαμηλές θερμοκρασίες), συνδυάζοντάς τα με καλσόν σε έντονα χρώματα ή και με δίχτυ - μάλιστα όλες τιμήσαμε τα ασημί πέδιλα τις γιορτές, αλλά και στις βραδινές εξόδους μας φοράμε ανοιχτά παπούτσια.

Έτσι για τη νέα σεζόν είτε προτιμάς την κομψότητα των ψηλοτάκουνων είτε την πρακτικότητα των flat, η τεράστια γκάμα ικανοποιεί κάθε στυλ. Άφησε, λοιπόν, τον εαυτό σου να εμπνευστεί από τα πιο μοδάτα σανδάλια του 2024 και ετοιμάσου να περπατήσεις με χάρη στους δρόμους της πόλης.

6 μοδάτα σανδάλια που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024

Bold stiletto

ψηλοτάκουνα πέδιλα αποδεικνύονται απαραίτητα για κάθε fashionista που θέλει να αφήσει ένα αποτύπωμα κομψότητας και θηλυκότητας με κάθε της εμφάνιση. Στις πασαρέλες είδαμε «δολοφονικά stiletto», δηλαδή πολύ ψηλά κομμάτια που θα δοκιμάσουν την ισορροπία μας.

Μάλιστα τα περισσότερα έχουν ένα bold διακοσμητικό, είτε πρόκειται για λουλούδια είτε για φιόγκους είτε για μεταλλικές λεπτομέρειες στα τακούνια τους.

Πέδιλα-κόσμημα

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να αγκαλιάσεις την πληθωρικότητα της μόδας και δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από τα πέδιλα που μοιάζουν με κόσμημα: Μικρά έργα τέχνης στα πόδια, με αστραφτερές λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα και προσθέτουν μια "βασιλική" πινελιά σε κάθε σύνολο, από σατέν φόρεμα μέχρι ένα απλό τζιν.

Με στρας, κρύσταλλα και πέρλες, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύτιμα και προσεκτικά επιλεγμένα για να εγγυηθούν ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις κάτι ξεχωριστό, διάλεξε ένα με μπαρέτα, που θα θυμίζει βραχιόλι στον αστράγαλο.

Πέδιλα με ιδιαίτερο τακούνι

Ήδη τα γνωρίζουμε πολύ καλά, αφού το τακούνι τους κάνει αίσθηση. Ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμάς, τα εν λόγω πέδιλα θα σου χαρίσουν άνεση και φρεσκάδα.

Επίλεξε ένα σχέδιο που σου ταιριάζει και φόρεσέ το με τζιν, φορέματα και σορτσάκια. Με σχοινί και φελλό θα τα δεις παντού το καλοκαίρι για μια αισθητική 70s.

Θηλυκά toe-ring

Φέρνουν μαζί τους μια νότα μινιμαλισμού και κομψότητας. Με καθαρές γραμμές, αυτά τα σανδάλια απογειώνουν το chic και διαχρονικό πνεύμα μιας περασμένης εποχής:

Με λεπτά λουράκια, προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση, ενώ είναι κατάλληλα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε τα βάλεις με τζιν είτε με ένα slip dress, θα κάνουν δήλωση μόδας στην εμφάνισή σου και θα γίνουν το talk-of-the-town.

Flat σανδάλια

Υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το quiet luxury style, οπότε θα τα βλέπεις παντού το καλοκαίρι. Είναι άνετα και μοδάτα και θα τα φορέσεις από την παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό με το κατάλληλο styling. Προτίμησε φέτος μαύρο αλλά και ταμπά χρώμα και άφησε για λίγο κατά μέρος τους neon τόνους.

Σανδάλια με αγκράφες

Πολυαγαπημένα σε διάφορα χρώματα, θα τα φοράς και φέτος από το πρωί ως το βράδυ. Όπως κάθε αρχή καλοκαιριού, η αναζήτηση για άνετα σανδάλια γίνεται προτεραιότητα και σε αυτό το πλαίσιο αναδεικνύονται δύο κορυφαίες μάρκες: η Birkenstock και η Teva.

Η λέξη-κλειδί είναι "άνεση" και ευελιξία για να στηρίζουν τα βήματά σου στις μεγάλες καλοκαιρινές σου βόλτες χωρίς να διακυβεύεται η μοντέρνα και casual αισθητική σου.