Αυτό το παντελόνι είναι η νέα εμμονή των it-girls - Θα το λατρέψεις σίγουρα

Από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης αλλά και all-time classic κομμάτι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Εάν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα μόνο παντελόνι για την άνοιξη τα νέα είναι... καλά και κακά! Γιατί αυτό το κομμάτι ή θα το λατρέψεις μια κι έξω ή θα το μισήσεις! Ίσως φταίει η λανθασμένη άποψη που έχουμε για εκείνο, ότι δηλαδή δύσκολα μπορούμε να το συνδυάσουμε, δεν είναι ευέλικτο, ενώ θα το βάλουμε μόνο με συγκεκριμένα ρούχα και αυτό ήταν! Λάθος.

Το λεοπάρ παντελόνι είναι η τάση της άνοιξης (ξανά), που θα μας κλείνει πονηρά το μάτι μέχρι να καλοκαιριάσει. Αυτό το ιδιαίτερο μοτίβο αγαπήθηκε από όλες τις γενιές, που από το 1970 και μέχρι σήμερα το έχουν κάνει κλασική επιλογή, με τη δυναμική του να αλλάζει κάθε χρόνο, χωρίς φυσικά να λείπει από τις ντουλάπες μας - απλώς μένει για λίγο στο περιθώριο.

Φέτος είναι η χρονιά του και μάλιστα μπάινει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας με ένα παντελόνι, που είναι η νέα εμμονή των it-girls και σίγουρα θα το λατρέψεις.

8 τρόποι να φορέσεις το λεοπάρ παντελόνι

Έχουμε ispo από τα κορίτσια του Instagram, που αλιεύουν τις τάσεις και τις φοράνε πρώτες στους λογαρισμούς τους, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή τους. Θέλοντας, μάλιστα, να πάνε ένα βήμα παραπέρα, δεν μένουν μόνο στους κλασικούς συνδυασμούς (και αυτοί υπάρχουν) αλλά δημιουργούν ανατρεπτικά combos.

Με ριγέ πουλόβερ

Tip: Δημιούργησε ισορροπία στα διαφορετικά μοτίβα, επιλέγοντας παρόμοιους χρωματικούς τόνους σε μπουφάν και παπούτσια.

Με κόκκινο τζάκετ

Ρίχνοντας μόνο μια ματιά στους λογαριασμούς των fashion influencers καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάνει ένα σοβαρό rebranding και μάλιστα δεν φοριέται μόνο με μαύρο - το ίδιο λειτουργεί σαν το νέο μαύρο!

Tip: Το βινύλ είναι το πιο μοδάτο ύφασμα για να συνδυάσεις το λεοπάρ παντελόνι. Σε κόκκινο χρώμα θα κάνεις δήλωση μόδας ξεκάθαρα.

Με χρωματιστά trainers

Tip: Το κόκκινο ξανά είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο λεοπάρ print, ειδικά εάν θέλεις να ξεχωρίσεις.

Με καρό πουλόβερ

Tip: Το μοδάτο grandpa πουλόβερ θα δημιουγήσει μια νοσταλγική ρετρό εικόνα με το παντελόνι. Ενίχυσε το look με επιπλέον vintage στοιχεία.

Με γαλάζιο πουκάμισο

Tip: Οι κόκκινες Mary Janes θα κάνουν τη διαφορά στο σύνολο!

Με τζιν καμπαρντίνα

Tip: Το λεοπάρ μοτίβο λατρεύει το denim. Ιδανικά τα ανοιχτόχρωμα κομμάτια ταιριάζουν καλύτερα, δημιουργώντας ένα chic αποτέλεσμα, ενώ τα dark jean θα σου χαρίσουν ένα πιο rock style.

Με φούτερ

Tip: Μπορείς να επιλέξεις και ένα πιο bold κομμάτι, αντί για μπεζ.

Με καφέ cardigan

Tip: Για μια safe επιλογή κινήσου στις αποχρώσεις του παντελονιού - το καφέ ή το μαύρο θα σε βολέψουν.

Δώσε βάση στα "μην"

  • Μη συνδυάζεις λεοπάρ μοτίβα μεταξύ τους
  • Μη συνδυάζεις πολύ "hot" κομμάτια (π.χ. κόκκινα bralette) γιατί θα δείξει φτηνό το αποτέλεσμα
  • Αν θέλεις να προσθέσεις λεοπάρ αξεσουάρ, ένα μόνο είναι αρκετό
  • Μην κολλάς στις μονοχρωμίες
  • Συνδύασε διαφορετικά prints μεταξύ τους